Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrl je Martin Napotnik, Martin Napotnik, iz Črne na Koroškem, Podpeca 69.

Pogreb bo v ponedeljek, 13. maja, ob 16. uri, na pokopališču v Črni na Koroškem. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je Ljudmila Planšak, Ljudmila Planšak, iz Prevalj, Na Fari 23.

Pogreb bo v ponedeljek, 13. maja, ob 15. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Jože Matija, Jože Matija, iz Raven na Koroškem, Javornik 19.

Pogreb bo v petek, 10. maja, ob 16. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARJANA RANC, po domače pri Petriju, iz Zelen brega 10, Ravne na Koroškem. Pogreb bo jutri v petek, 3. maja ob 15. uri na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ELIZABETA SMOLNIKAR, z Goriškega vrha 9c, Dravograd. Pogreb bo jutri v sredo, 24. aprila ob 14.30 uri na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 12.30 ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je VID KOLEŽNIK, iz Partizanske ulice 40, Radlje ob Dravi. Pogreb bo jutri  v petek, 26. aprila ob 13. uri na pokopališču Radlje ob Dravi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveta maša bo po pogrebu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je JOŽEF BRICMAN, z Legenske ceste 73, Slovenj Gradec. Pogreb bo  v petek, 19. aprila ob 15. uri na pokopališču Stari trg. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je LJUDMILA MLINŠEK, iz Podpece 42, Črna na Koroškem. Pogreb bo jutri v sredo, 10. aprila ob 15. uri na pokopališču v Črni. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveta maša bo pol ure pred pogrebom.

Umrl je IVAN VRHOVNIK, iz Podgorske ceste 34, Slovenj Gradec. Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 2. aprila ob 13. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v torek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrla je Ivana Vranjek, Ivana Vranjek, iz Šmartna pri Slovenj Gradcu, Šmartno pri Slovenj Gradcu 167. Pogreb bo v sredo, 4.oktobra, ob 15. uri na pokopališču v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Darinka Kotnik, Darinka Kotnik, iz Slovenj Gradca, Maistrova ulica 13, nazadnje stanujoča v Lendavi. Pogreb bo v petek, 28. julija, ob 13. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Pavlina Krebs, Pavlina Krebs, s Prevalj, Poljana 14 b. Pogreb bo v soboto, 17. junija, ob 11. uri na pokopališču Barbara . Od pokojne se lahko poslovite v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 9. ure dalje.

Umrla sta Marija in Karel Srotič, Marija in Karel Srotič, iz Črne na Koroškem. Pogreb bo v sredo, 14. junija, ob 16. uri na pokopališču v Črni na Koroškem . Žari bosta na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkjašnji poslovilni vežici.

Umrl je Boris Gosak, Boris Gosak, iz Podvelke, Rdeči breg €“ Del 73. Pogreb bo v soboto, 20. maja, ob 15. uri na pokopališču Brezno. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Zofija Šafner, Zofija Šafner, iz Vuzenice, Sveti Vid 2. Pogreb bo v petek, 19. maja, ob 12. uri na pokopališču Muta Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Peter Gruber, Peter Gruber, iz Slovenj Gradca, Sele 62 a. Pogreb bo jutri, 17. maja, ob 15. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Damjan Golež, Damjan Golež iz Slovenj Gradca, Stari trg 197 a. Pogreb bo v sredo, 10. maja, ob 13. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Alojz Fortin, Alojz Fortin, iz Kotelj, Kotlje 6. Pogreb bo v sredo, 3. maja, ob 15. uri na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 12.30 ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Janko Kojzek, Janko Kojzek, iz Radelj ob Dravi, Vas 55. Pogreb bo v četrtek, 4. maja, ob 12. uri na pokopališču Radlje ob Dravi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Karel Bedek, Karel Bedek, iz Mute, Gortinska cesta 75 a. Pogreb bo v sredo, 5. aprila, ob 12. uri na pokopališču Muta €“ Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.