Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrla je Ivana Vranjek, Ivana Vranjek, iz Šmartna pri Slovenj Gradcu, Šmartno pri Slovenj Gradcu 167. Pogreb bo v sredo, 4.oktobra, ob 15. uri na pokopališču v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Darinka Kotnik, Darinka Kotnik, iz Slovenj Gradca, Maistrova ulica 13, nazadnje stanujoča v Lendavi. Pogreb bo v petek, 28. julija, ob 13. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Pavlina Krebs, Pavlina Krebs, s Prevalj, Poljana 14 b. Pogreb bo v soboto, 17. junija, ob 11. uri na pokopališču Barbara . Od pokojne se lahko poslovite v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 9. ure dalje.

Umrla sta Marija in Karel Srotič, Marija in Karel Srotič, iz Črne na Koroškem. Pogreb bo v sredo, 14. junija, ob 16. uri na pokopališču v Črni na Koroškem . Žari bosta na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkjašnji poslovilni vežici.

Umrl je Boris Gosak, Boris Gosak, iz Podvelke, Rdeči breg – Del 73. Pogreb bo v soboto, 20. maja, ob 15. uri na pokopališču Brezno. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Zofija Šafner, Zofija Šafner, iz Vuzenice, Sveti Vid 2. Pogreb bo v petek, 19. maja, ob 12. uri na pokopališču Muta Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Peter Gruber, Peter Gruber, iz Slovenj Gradca, Sele 62 a. Pogreb bo jutri, 17. maja, ob 15. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Damjan Golež, Damjan Golež iz Slovenj Gradca, Stari trg 197 a. Pogreb bo v sredo, 10. maja, ob 13. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Alojz Fortin, Alojz Fortin, iz Kotelj, Kotlje 6. Pogreb bo v sredo, 3. maja, ob 15. uri na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 12.30 ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Janko Kojzek, Janko Kojzek, iz Radelj ob Dravi, Vas 55. Pogreb bo v četrtek, 4. maja, ob 12. uri na pokopališču Radlje ob Dravi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Karel Bedek, Karel Bedek, iz Mute, Gortinska cesta 75 a. Pogreb bo v sredo, 5. aprila, ob 12. uri na pokopališču Muta – Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Barica Hutinski, Barica Hutinski, iz Šmartna pri Slovenj Gradcu, Šmartno 237. Pogreb bo v torek, 4. aprila, ob 13. uri, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo jutri, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Ljudmila Verhnjak, Ljudmila Verhnjak, iz Radelj ob Dravi, Radeljca 35 a. Pogreb s sveto mašo bo v torek, 28. marca, ob 13. uri, na pokopališču Remšnik. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Marija Dretnik, Marija Dretnik, iz Slovenj Gradca, Stari trg 107. Pogreb bo v torek, 7. marca, ob 13. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Jožefa Čahuk, Jožefa Čahuk, iz Slovenj Gradca, Pohorska cesta 28. Pogreb bo v petek, 27. januarja, ob 13. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je HILDA ŠAVC, po domače Mikijeva Hilda iz Pameč. Pogreb bo v sredo ob 14. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je IVAN KLANČIČ iz Radelj ob Dravi, Partizanska ulica 48. Pogreb bo v sredo, 18. januarja ob 15. uri na pokopališču v Radljah ob Dravi. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Franc Pačnik, Franc Pačnik, iz Slovenj Gradca, Legen 122. Pogreb bo v torek, 3. januarja, ob 14. uri, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je Janez Ošlovnik, Janez Ošlovnik, starejši, po domače Škratek iz Pameč 238 . Pogreb bo v petek, 18. novembra, ob 14. uri, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Terezija Pečnik, Terezija Pečnik, iz Dravograda, Mariborska cesta 153.

Pogreb pokojne bo v petek, 18. novembra, ob 15.30. uri na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.