Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrla je Jožefa Čahuk, Jožefa Čahuk, iz Slovenj Gradca, Pohorska cesta 28. Pogreb bo v petek, 27. januarja, ob 13. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je HILDA ŠAVC, po domače Mikijeva Hilda iz Pameč. Pogreb bo v sredo ob 14. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je IVAN KLANČIČ iz Radelj ob Dravi, Partizanska ulica 48. Pogreb bo v sredo, 18. januarja ob 15. uri na pokopališču v Radljah ob Dravi. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Franc Pačnik, Franc Pačnik, iz Slovenj Gradca, Legen 122. Pogreb bo v torek, 3. januarja, ob 14. uri, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je Janez Ošlovnik, Janez Ošlovnik, starejši, po domače Škratek iz Pameč 238 . Pogreb bo v petek, 18. novembra, ob 14. uri, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Terezija Pečnik, Terezija Pečnik, iz Dravograda, Mariborska cesta 153.

Pogreb pokojne bo v petek, 18. novembra, ob 15.30. uri na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Stanislava Slokan, Stanislava Slokan, po domače Slavka iz Dovž, nazadnje stanujoča v Celju.

Pogreb pokojne bo v torek, 15. novembra, ob 14. uri na Mestnem pokopališču Celje. Žara bo na dan pogreba v poslovilni vežici številka 3, od 13. ure dalje.

Umrla je Jerica Pačnik, Jerica Pačnik, iz Radelj ob Dravi, Razgledna ulica 1. Pogreb bo v sredo, 28. septembra, ob 12. uri, na pokopališču v Radljah ob Dravi.. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VINKO JEROMEL, z Brd 6 v Šmartnem. Pogreb bo v ponedeljek, 11. julija ob 15.h na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VINKO DOBERŠEK, iz Slovenj Gradca, Vrunčeva ulica 6. Pogreb bo v družinskem krogu, v četrtek, 30. junija, ob 15.30 na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je REGINA REPNIK iz Pameč 186 A. Pogreb bo v torek, 28. junija ob 15.h na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je RUDOLF HELBL, iz Radelce 11, Podvelka. Pogreb bo v petek, 24. junija ob 12.h na pokopališču Remšnik. Žara bo v četrtek, od 14. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ŠTEFANIJA DEŽMAN, iz Slovenj Gradca, Maistrova ulica 5. Pogreb bo v sredo, 22. junija ob 13.h na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je IVAN SEKOLONIK, iz Vuzenice, Elektrarniško naselje 7. Pogreb bo v sredo, 22. junija ob 12.h na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo v torek od 16. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JURIJ WASTL, po domače Bimarjev JURA, iz Slovenj Gradca, Legenska cesta 1. Pogreb bo v torek, 21. junija ob 13.h na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je SLAVICA TANDLER, iz Radelj ob Dravi, Razgledna ulica 20. Pogreb bo v ponedeljek, 20. junija ob 14.h na pokopališču Radlje ob Dravi. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MIHAELA KUHELNIK, iz Starega trg 249 A v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 02. junija ob 14.h na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JOŽEF HODNIK, Ulica Pohorskega bataljona 20 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 01. junija ob 13.h na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je MARIJA MRAVLJAK, iz Celjske ceste 29 B v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu v ponedeljek, 30. maja ob 13.h na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JOŽEF JERČIČ, z Mute, Glavni trg 18. Pogreb bo v ponedeljek, 30. maja ob 12. uri na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.