Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrl je RAFKO POTOČNIK, upokojeni preparator iz Slovenj Gradca.

Pogreb bo v nedeljo, 28. novembra ob 14. uri  na pokopališču v Novi Štifti pri Gornjem Gradu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje pred tamkajšnjo poslovilno vežico. Cvetje svojci hvaležno odklanjajo.

Umrl je MAKSIMILJAN KONEČNIK, stanujoč Črneče 11.

Pogreb bo v najožjem družinskem krogu v četrtek, 25. novembra ob 15. uri  na pokopališču Črneče. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje pred tamkajšnjo poslovilno vežico.

Umrl je IVAN MARHAT, iz Brd 22 b, Šmartno.

Pogreb bo v družinskem krogu v petek, 12. novembra ob 14. uri  na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je AVGUST ŽEL, iz Maistrove ulice 9, Slovenj Gradec.

Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 9. novembra ob 13. uri  na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je LIDIJA KRAJNC, iz Gortine 111, Muta.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v sredo, 10. novembra ob 12. uri  na pokopališču Muta-Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je IVAN KOLAR, iz Dravske ulice 6, Dravograd.

Pogreb bo v ponedeljek, 8. novembra ob 13. uri  na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje pred tamkajšnjo poslovilno vežico.

 

Umrl je FRANC NOVAK, iz Vrunčeve ulice 1, Slovenj Gradec.

Pogreb bo v družinskem krogu v petek, 29. oktobra ob 13. uri  na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALOJZ GOBEC, upokojen ravnatelj osnovne šole Vuzenica,  iz Mladinske ulice 27, Vuzenica.

Pogreb bo v torek, 19. oktobra ob 15. uri  na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALOJZ TISNIKAR, iz Šmartna 83.

Pogreb bo v družinskem krogu v petek, 15. oktobra ob 12. uri  na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je LUDVIK PARADIŽ, iz Tolstega vrha 82a, Ravne na Koroškem.

Pogreb bo v soboto, 9. oktobra ob 13. uri  na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

 

Umrla je MARIJA TRETJAK, po domače Mačkova Micka iz Svetega Primoža na Pohorju 40, Vuzenica.

Pogreb bo v četrtek, 30. septembra ob 12. uri  na pokopališču Sveti Primož na Pohorju. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v poslovilni vežici Muta-Vuzenica. Odhod izpred vežice bo ob 11.30 uri.

 

Umrl je ROK LAUKO, iz Šmartnega 156.

Pogreb bo v družinskem krogu v četrtek, 23. septembra ob 15. uri  na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VIKTOR VALTL po domače Ižek, iz Svetega Jerneja nad Muto 34.

Pogreb bo v sredo, 22. septembra ob 12. uri  na pokopališču Sveti Jernej nad Muto. Pokojni bo položen v cerkev Svetega Jerneja nad Muto na dan pogreba od 10. ure dalje.

Umrl je IVAN KNEZ, iz Starega trga 91, Slovenj Gradec

Pogreb bo v petek, 10. septembra ob 13. uri  na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANGELA SINRAEICH, iz Pameč 275.

Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 7. septembra ob 13. uri  na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v  tamkajšnji  poslovilni vežici.

 

Umrl je STANKO KOTNIK, iz Podgorja 94.

Pogreb bo v petek, 3. septembra ob 16. uri  na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je MARTIN TIRŠEK iz Starega trga 268 a, Slovenj Gradec.

Pogreb bo v petek, 3. septembra ob 13. uri  na pokopališču Stari trg. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ANTON VRTIČ, stanujoč Trg 4.julija 39, DRAVOGRAD..

Pogreb bo v ponedeljek, 30. avgusta ob 14. uri  na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje pred tamkajšnjo poslovilno vežico. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo

 

Umrl je JOŽE TOMAŽIČ, stanujoč Selovec 41, ŠENTJANŽ.

Pogreb bo v soboto, 28. avgusta ob 13. uri  na pokopališču Šentjanž. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje pred tamkajšnjo poslovilno vežico.

Umrl je STANISLAV KOROŠ, stanujoč Libeliška Gora 33, LIBELIČE.

Pogreb bo v petek, 27. avgusta ob 12. uri  na pokopališču Libeliče. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.