Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrla je SABINA PEVEC, iz Dravograda, Pod gradom 125. Pogreb bo v sredo, 11. maja ob 12. uri na pokopališču Radlje ob Dravi. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je KATARINA VORNŠEK, po domače Katrca, z Legna pri Slovenj Gradcu. Pogreb bo v petek, 6. maja ob 14.30 na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 11.ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je Magdalena Fišer, Magdalena Fišer iz Šentjanža pri Dravogradu, Bukovska vas 39. Pogreb bo v torek, 26. aprila, ob 14. uri, na pokopališču Šentjanž. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ANTONIJA ŠTALEKER, iz Golavabuke 22. Pogreb bo v družinskem krogu v četrtek, 28. aprila ob 14.h na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrla je ŠTEFKA JAZBEC, iz Cankarjeve ulice 14 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v ponedeljek, 25. aprila ob 13.h na pokopališču v Starem trgu. Žara bo dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ANDREJ HÓVNIK, iz Pameč 159. Pogreb bo v četrtek, 21. aprila ob 14.h na pokopališču v Pamečah. Žara bo dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC VREČAR, iz Šmartna 99 A . Pogreb bo v sredo, 20. aprila ob 15.h na pokopališču v Šmartnem. Žara bo dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je IVAN ČERČE, iz Gubčeve ulice 3 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu v petek, 15. aprila ob 13.h na pokopališču v Starem trgu. Žara bo dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je GREGOR RUDOLF, podjetnik Pnevmatik centra Rudolf iz Vuzenice, Spodnji trg 24. Pogreb bo v petek, 15. aprila ob 15. uri, na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je ŠTEFANIJA KOTNIK, po domače Sečnjakova Štefka, iz Sel 12. Pogreb bo v ponedeljek, 11. aprila ob 13.ih, na pokopališču na Selah. Žara bo dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRIC MIRKO HRIBERNIK, nazadnje stanujoč v Domu starostnikov v Črnečah. Pogreb bo v sredo, 06. aprila ob 15.ih, na pokopališču Sveti Peter na Kronski gori. Žara bo dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Marija Čagran, Marija Čagran iz Čečovja 47, Ravne na Koroškem. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v četrtek, 7. aprila, ob 13. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je Jože Družinič, Jože Družinič iz Šentjanža, Selovec 40. Pogreb bo v torek, 5. aprila, ob 15. uri, na pokopališču Šentjanž. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je Anton Pečoler, Anton Pečoler, po domače Črešnar, iz Dravograda, Sveti Duh 17. Pogreb pokojnika bo v soboto, 2. aprila, ob 10. uri, na pokopališču Dravograd. Krsta s pokojnikom bo v petek, 1. aprila, od 17. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA NABERNIK, po domače Osirnikova mama, iz Pameč 265. Pogreb bo v četrtek, 31. marca ob 13.ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC GNAMUŠ, Lambizarjev Franc, iz Otiškega vrha 151 A.. Pogreb bo v sredo, 30. marca ob 13. uri, na pokopališču Sv. Peter na Kronski gori. Žara bo v torek, od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je IVICA LOGAR, iz Tomšičeve ulice 41 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v ponedeljek, 28. marca ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Marjeta Loibner, Marjeta Loibner iz Radelj ob Dravi, Hmelina 1. Pogreb bo v torek, 22. marca, ob 12. uri, na pokopališču Radlje ob Dravi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je AVGUŠTIN VRHOVNIK, po domače Otišnik, iz Otiškega vrha 23 D, Šentjanž. Pogreb bo v četrtek, 17. marca ob 15. uri, na pokopališču Sv. Peter na Kronski gori. Žara je danes (v sredo) od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA POTOČNIK, po domače pri Prikržniku, iz Tolstega vrha Ravne na Koroškem.. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v sredo, 16. marca ob 14.30, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba, od 13. ure dalje.