Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrl je ROK LAUKO, iz Šmartnega 156.

Pogreb bo v družinskem krogu v četrtek, 23. septembra ob 15. uri  na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VIKTOR VALTL po domače Ižek, iz Svetega Jerneja nad Muto 34.

Pogreb bo v sredo, 22. septembra ob 12. uri  na pokopališču Sveti Jernej nad Muto. Pokojni bo položen v cerkev Svetega Jerneja nad Muto na dan pogreba od 10. ure dalje.

Umrl je IVAN KNEZ, iz Starega trga 91, Slovenj Gradec

Pogreb bo v petek, 10. septembra ob 13. uri  na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANGELA SINRAEICH, iz Pameč 275.

Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 7. septembra ob 13. uri  na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v  tamkajšnji  poslovilni vežici.

 

Umrl je STANKO KOTNIK, iz Podgorja 94.

Pogreb bo v petek, 3. septembra ob 16. uri  na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je MARTIN TIRŠEK iz Starega trga 268 a, Slovenj Gradec.

Pogreb bo v petek, 3. septembra ob 13. uri  na pokopališču Stari trg. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ANTON VRTIČ, stanujoč Trg 4.julija 39, DRAVOGRAD..

Pogreb bo v ponedeljek, 30. avgusta ob 14. uri  na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje pred tamkajšnjo poslovilno vežico. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo

 

Umrl je JOŽE TOMAŽIČ, stanujoč Selovec 41, ŠENTJANŽ.

Pogreb bo v soboto, 28. avgusta ob 13. uri  na pokopališču Šentjanž. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje pred tamkajšnjo poslovilno vežico.

Umrl je STANISLAV KOROŠ, stanujoč Libeliška Gora 33, LIBELIČE.

Pogreb bo v petek, 27. avgusta ob 12. uri  na pokopališču Libeliče. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Klara Hočevar, rojena Rigler v Dravogradu Dravska ulica 8. Po domače Riglerjeva. Pogreb bo v soboto, 14. avgusta, ob 11. uri  na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je PAVEL KOTNIK po domače pri KANOVNIKU.

Pogreb bo v ponedeljek, 19. julija ob 12. uri na pokopališču Črneče. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je IVAN LUKMAN iz Majstrove ulice 4, Slovenj Gradec.

Pogreb bo v petek, 16. julija ob 13. uri v družinskem krogu na pokopališču v Starem Trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je JOŽEF VODONČNIK iz Golavabuke 16b, Šmartno.

Pogreb bo v ponedeljek, 12. julija ob 15. uri v družinskem krogu na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je EDVARD PARADIŽ iz Trga 42, Prevalje.

Pogreb bo v petek, 9. julija ob 15. uri na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je HELENA ŽUPANC iz Trga 4. Julija 11, Dravograd.

Pogreb bo v četrtek, 8. julija ob 12. uri na pokopališču v Starem Trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je AUGUŠTIN SLEMENIK iz Mislinjske Dobrave 18, Šmartno.

Pogreb bo v torek, 6. julija ob 15. uri v na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Po hudi bolezni je umrla SONJA PARADIŽ iz Elektrarniškega naselja 19, Vuzenica.

Pogreb bo v ponedeljek, 28. junija ob 12. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je URŠKA DROFELNIK iz Partizanske poti 9, Slovenj Gradec .

Pogreb bo v petek, 25. junija ob 12. uri v družinskem krogu na pokopališču Stari trg. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je BRANKO BOŽIČ, stanujoč Sveti Duh 10a, Dravograd.

Pogreb bo v soboto, 26. junija ob 15.30 uri na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je PETER RANC, po domače pri Petriju iz Zelen brega 10, Ravne na Koroškem.

Pogreb bo v četrtek, 24. junija ob 17. uri na pokopališču Barabara. Pokojni bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.