01.12.2022
Swingradec ta konec tedna pleše

Swingradec je pojem za dobro družbo in živahne plesne korake, ta veseli dan kulture bodo začinili z dogodkom v starem mestnem jedru Slovenj Gradca.

Swingradčani bodo aktivni ta konec tedna, saj pripravljajo sklop delavnic plesa shag, v soboto in nedeljo (okoli 16. ure v MKC SG), v soboto zvečer pa plesni večer. V želji po prijetnem vstopu v veseli december so v Mestno kavarno ARS CAFE povabili "Pikaja Kvartet", kot je povedal podpredsednik društva Swingradec Željko Bilić Lušnic. Z zasedbo Pikaja so se dobro ujeli že na festivalu "SwinGradec 2022", ko je plesalce navdušila kot trio. Pripravljajo "swing-christmas-veselo-decembrski repertoar".

Vstopnine ni. Plesni večer je del programa "Plesne jeseni", ki ga izvajajo v soorganizaciji z OI JSKD Slovenj Gradec.

 

 

 

 

 

 

 

 

Napoved 0312 OB 1230 in 1430:

 

Swingradec je pojem za dobro družbo in živahne plesne korake, ta veseli dan kulture bodo začinili z dogodkom v starem mestnem jedru Slovenj Gradca, več Karin Potočnik:

 

 

-------------------posnetek: KARIN SWING 0312 OB 1230 in 1430

 

 

Swingradčani bodo aktivni ta konec tedna, saj pripravljajo sklop delavnica plesa shag, v soboto in nedeljo, v soboto zvečer pa plesni večer. V želji po prijetnem vstopu v veseli december so v ARS CAFE povabili "Pikaja Kvartet", kot je povedal podpredsednik društva Swingradec Željko Bilić Lušnic:

 

Z zasedbo Pikaja so se dobro ujeli že na festivalu "SwinGradec 2022", ko je plesalce navdušila kot trio. Pripravljajo "swing-christmas-veselo-decembrski" repertoar".

 

Vstopnine ni. Plesni večer je del programa "Plesne jeseni", ki ga izvajajo v soorganizaciji z OI JSKD Slovenj Gradec.