Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je MILENA GREGORŠANEC, iz Pameč 55.

Pogreb bo jutri, v torek, ob 15.-ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je DANICA KROFL, s Partizanske poti 15 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v soboto, 12. maja, ob 14.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je KAROLINA LAMPRET, iz Šmartna 94. Pogreb bo v petek, 11. maja, ob 16.-ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALOJZ KRIVOGRAD, z Raven na Koroškem, Čečovje 15. Pogreb bo jutri v četrtek, 10. maja, ob 15.30, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici jutri, na dan pogreba, od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je ANGELA KOVAČ, po domače LAHOVNIKOVA ANGELA, iz Podgorja, Graška gora 20, zadnja leta stanujoča v Domu starejših v Slovenj Gradcu. Pogreb bo jutri v četrtek, 10. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Završah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, jutri na dan pogreba, od 10. ure dalje.