Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je MIA KAC, s Šmarške ceste 22 v Slovenj Gradcu.

Pogreb bo v petek, 20. julija, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v petek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrl je MIROSLAV KOLMAN, Sveti Anton na Pohorju 107, Radlje ob Dravi.

Pogreb s sveto mašo bo v torek, 24. julija, ob 15.ih, na pokopališču Sveti Anton. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 10. ure dalje.

 

Umrl je JOŽE ŽAVCER, iz Ožbalta 6.

Pogreb bo v ponedeljek, 23. julija, ob 17.ih, na pokopališču v Ožbaltu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

Umrl je ANTON POTOČNIK, z Legenske ceste 48 v Slovenj Gradcu.

Pogreb bo v četrtek, 19. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v četrtek, od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je FRANČIŠKA ODER, SOVIČEVA FANIKA, iz Šentilja pri Mislinji.

Pogreb bo jutri v torek, 17. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 11.30 dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je JUSTINA GOŠNAK z Jakčeve ulice 16 v Slovenj Gradcu.

Pogreb bo v sredo, 18. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v sredo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ŠTEFKA ŠTRUC, s Kozjaka 4 pri Mislinji.

Pogreb bo v sredo, 11. julija ob 16.30 na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba, od 15. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA DERVODEL, po domače PRI PUŠNIKU, iz Črne na Koroškem, Spodnje Javorje 6.

Pogreb bo v sredo, 11. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Črni. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležala, na dan pogreba od 11. ure dalje.

Umrl je VINCENC VASLE, iz Velenja, Kardeljev trg 1.

Pogreb bo v četrtek, 12. julija, ob 16.ih, na pokopališču Libeliče. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VLADO PETRIČEVIČ, s Tomšičeve ulice 22 v Slovenj Gradcu.

Pogreb bo v ponedeljek, 9. julija, ob 15.30, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v ponedeljek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ALEŠ HALEJ – OLNOV LEKŠI, s Prevalj, Belšak 5.

Pogreb bo jutri v petek, 6. julija, ob 14.ih, na pokopališču v Šentanelu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba od 11. ure dalje. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je CIRIL KREJAN – KOCJANOV CIRIL, iz Dovž.

Pogreb bo v petek, 6. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je SUZANA ŠTUMPFL, iz Šentjanža, Selovec 78.

Pogreb bo v petek, 6. julija, ob 15.ih, na pokopališču Šentjanž. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ŠTEFAN VEVAR, iz Kotelj 72.

Pogreb bo v petek, 6. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Kotljah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 12. ure dalje.

Umrla je KATARINA KOKOLJ, z Meže 66, v Dravogradu.

Pogreb bo jutri v četrtek, 5. julija, ob 15.ih, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je JAKOB PERNAT, iz Črne, Podpeca 30.

Pogreb bo v četrtek, 5. julija, ob 17.ih, na pokopališču v Črni. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje. Sveta maša bo pol ure pred pogrebom. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrla je DANICA KRIVOGRAD, z Raven na Koroškem, Čečovje 15. Pogreb bo jutri v petek, 29. junija, ob 15.30, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je MARIJA – MARICA PARADIŽ, Ob Bistrici 42, Muta. Pogreb bo v petek, 29. junija, ob 16.ih, na pokopališču Muta – Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 10. ure dalje.

Umrl je JERNEJ FRIŠKOVEC, upokojeni inženir radiologije, iz Slovenj Gradca, Kreševa ulica 6. Pogreb bo v sredo, 27. junija, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 12. ure dalje.

Umrl je FRANC MESERKO, po domače FRENK, iz Bukovske vasi 26, Šentjanž.Pogreb bo jutri v petek, 22. junija, ob 16.ih, na pokopališču Šentjanž.Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.