Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je DRAGICA JERT, iz Mislinje. Pogreb bo v torek, 22. septembra ob 16. uri, v družinskem krogu, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FERDINAND KNEZ, iz Dravograda, Pod gradom 123. Pogreb bo v družinskem krogu v soboto, 19. septembra, ob 16. uri, na pokopališču Dravograd, V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležal na dan pogreba od 10. ure dalje.

 

Umrl je IVAN ROTOVNIK, z Rozmanove ulice 5 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu, v ponedeljek, 21. septembra, ob 13. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v ponedeljek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je SLAVKO ROTOVNIK, po domače SLANIKARJEV ATA, iz Završ 94. Pogreb bo v soboto, 19. septembra, ob 13.30 uri, v družinskem krogu na pokopališču v Završah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je JOŽEF COKAN, iz Šmartna 172. Pogreb bo v družinskem krogu, v soboto, 19. septembra, ob 13. uri, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v soboto od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je DOMINIK LORBEK, z Jakčeve ulice 9 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu, v soboto, 19. septembra, ob 13. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v soboto od 11.ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FRANJO ŽNIDAREC, iz Pameč 300. Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 16. septembra, ob 13. uri, na pokopališču v Pamečah. Žara bo v sredo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je STANKO KENDA, s Tomšičeve ulice 35 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu, v torek, 15. septembra, ob 14. uri na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je BERTA MORI, s Koroške ceste 22 v Dravogradu. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v torek, 15. septembra, ob 14. uri, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je LADISLAV PRESEČNIK, z Legenske ceste 12 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 9. septembra, ob 13. uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v sredo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

 

Umrla je MARIJA ŠTALEKER, z Legna 57. Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 9. septembra, ob 13. uri, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v sredo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ANTON POGOREVC, po domače TEMPRAN, iz Srednjega Doliča. Pogreb bo v četrtek, 3. septembra, ob 16.ih, v družinskem krogu na pokopališču v Šentflorjanu. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležal na dan pogreba od 10. ure dalje.

Umrl je JANEZ ZORMAN, po domače PETROV IVAN, iz Turiške vasi 10. Pogreb bo v družinskem krogu, v sredo, 2. septembra, ob 14.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v sredo od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je MARIJAN PARADIŽ, iz Šmartna 55. Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 1. septembra, ob 13. uri, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v torek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

 

Umrl je MAKSIMILJAN MAROT, z Mariborske ceste 36, v Dravogradu. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v torek, 25. avgusta, ob 15.30 uri, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je ANA KRAJNC, po domače TURJAKOVA ANČKA, s Tolstega vrha nad Mislinjo. Pogreb bo v nedeljo, 23. avgusta, ob 16.30 uri, na pokopališču v Šentilju. Pokojna bo ležala na dan pogreba od 8. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je JULIJANA RAMŠAK, nazadnje stanujoča v Domu Svete Eme v Šentjanžu pri Dravogradu. Pogreb bo v družinskem krogu, v petek, 21. avgusta, ob 13. uri, na pokopališču v Šmartnem. Od pokojne se lahko poslovite v petek od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ŠTEFKA SVEČKO, iz Velenja. Pogreb bo v družinskem krogu v petek, 21. avgusta, ob 16.30, na pokopališču v Šentilju pri Mislinji. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je JOŽEF GOLJAT, z Vrh 13 A, pri Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu, v sredo, 19. avgusta, ob 13. uri, na pokopališču v Starem trgu. Od pokojnega se lahko poslovite v sredo od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, lahko pa darujete za sveto mašo ali v dober namen.