Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je ALOJZ SAJEVEC - starejši, po domače RENER, iz Tribeja 7 v Libeličah. Pogreb bo v sredo, 12. februarja, ob 15.ih, na pokopališču Libeliče. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je BERTA MANČIČ, z Vrunčeve ulice 3 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 13. februarja, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je VINKO ZAJC, iz Slovenj Gradca. Od pokojnega se bodo poslovili v petek, 14. februarja, ob 11.ih, v poslovilni dvorani Veking, na Teharski cesti 54 v Celju. Žara bo na dan slovesa od 10. ure dalje v poslovilni dvorani.

 

Umrl je JOŽEF OBU - starejši, iz Turiške vasi 22 v Šmartnem. Pogreb bo v sredo, 12. februarja, ob 15.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

Umrla je OLGA KUNC, iz Mežice, Plat 13, po domače pri Kajžerju. Pogreb bo v ponedeljek, 10. februarja ob 15.30 na pokopališču Barbara. Do pogreba bo ležala jutri, v soboto, od 14. ure dalje, v tamkajšnji tretji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA HOSNAR, po domače Ulbnikova bica, iz Pameč 232. Pogreb bo v soboto, 8. februarja, ob 14.ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrla je ANTONIJA SEDÁR, iz Šmartna 65. Pogreb bo v soboto, 8. februarja ob 14.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je SLAVKO KANOVNIK, iz Pake pri Mislinji. Pogreb bo v sredo, 5. februarja ob 14.30 na pokopališču v Šentflorjanu. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je TEREZIJA LENART, s Tomšičeve ulice 7 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 5. februarja, ob 16. uri, na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom, ob 15.ih. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba, od 13. ure dalje. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrla je MARIJA REBERNIK, po domače PRI FRAČNIKU, Črneška Gora 19, Libeliče. Pogreb bo v soboto, 1. februarja, ob 15.ih, na pokopališču Libeliče. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je VINCENC RAZGORŠEK, po domače KOVAČEV VINKO, iz Kotelj, Podgora 22 B. Pogreb bo v petek, 31. januarja, ob 15.ih, na pokopališču v Kotljah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

 

Umrl je LENART CIGLER, z Javornika 51, Ravne na Koroškem. Pogreb bo v četrtek, 30. januarja, ob 14.30 uri, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v četrtek od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ZDRAVKO KOTNIK, z Raven na Koroškem, Prežihova ulica 16. Pogreb bo v četrtek, 30. januarja, ob 15.ih, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je BERNARDA VAUPOT, s Trstenjakove ulice 5 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v soboto, 1. februarja, ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v soboto, od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je JOŽEF SMOLČNIK, s Kopališke ulice 3 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 30. januarja, ob 15.30, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v četrtek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ALOJZ GLAZER, z Mute, Kovaška ulica 22. Pogreb bo v četrtek, 30. januarja ob 16. uri, na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom, ob 15.ih. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, v sredo, od 14. ure dalje.

Umrl je MARJAN RUDOLF, po domače Kovačev Marjan, s Svetega Danijela 63. Pogreb bo v soboto, 25. januarja ob 15.45 na pokopališču v Trbonjah. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveta maša bo pred pogrebom, ob 15.ih. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je RUDI ROGELŠEK starejši, s Tomšičeve ulice 5 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 22. januarja ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC GROBELNIK, s Sel 13. Pogreb bo v sredo, 22. januarja ob 15.ih, na pokopališču na Selah. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrl je FRANC TOVŠAK, iz Šentilja pri Mislinji. Pogreb bo v sredo, 22. januarja ob 15.30 na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist novih klopi v župnijski cerkvi.