Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je FRANČEK GOJKOVIČ, iz Črneč 85. Pogreb bo v ponedeljek, 21. januarja, ob 15.ih, na pokopališču v Črnečah. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je STANISLAVA GREGOR, z Raven na Koroškem, Brdinje 53. Pogreb bo v soboto, 19. januarja, ob 14. uri, na pokopališču Barbara Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje.

Umrla je JOŽEFA ARNEŽNIK – Arnežnikova Pepca, iz Straž pri Mislinji, nazadnje stanujoča v Domu starostnikov v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v petek, 18. januarja, ob 15.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JOŽEF MÉRKAC, z Raven na Koroškem, na Šancah 51, nazadnje stanujoč v Domu v Črnečah. Pogreb bo v četrtek, 17. januarja, ob 15. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 13. ure dalje

Umrl je BOGOMIR OŠLOVNIK, po domače ZURK, iz Trbonj 14. Pogreb bo v četrtek, 17. januarja, ob 15.45, na pokopališču v Trbonjah. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveta maša bo pred pogrebom, ob 15.ih.

Umrl je DOMINIK ČEŠEK, po domače Helblov Domen, iz Trbonj. Pogreb bo v sredo, 16. januarja, ob 15.30 na pokopališču v Trbonjah. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je IVAN FELE, iz Prevalj, Trg 50. Pogreb bo v torek, ob 16. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 10. ure dalje. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrl je SLAVKO JEROMEL starejši, po domače Paradiž, iz Pameč 245. Pogreb bo v ponedeljek, 14. januarja, ob 15.ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je PETER KRAJNC, iz Dovž. Pogreb bo v soboto, 12. januarja, ob 14.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JANEZ GREŠOVNIK, iz Dravograda, Robindvor 84. Pogreb bo v četrtek, 10. januarja, ob 15. uri, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je IVANA KRIVEC, iz Pameč. Pogreb bo v soboto, 12. januarja, ob 12.ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je FRANJA GABERŠEK, po domače Kuharjeva, z Raduš 53. Pogreb bo v soboto, 12. januarja, ob 14.ih, na pokopališču v Podgorju. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VIKTOR VAUPOT, iz Slovenj Gradca, Podgorska cesta 68. Pogreb bo v sredo, 9. januarja, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA PLEŠEJ, po domače Janarjeva Marica, z Legna 114 v Šmartnem. Pogreb bo v družinskem krogu, v sredo, 9. januarja, ob 14.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je JOŽEFA ŠIRNIK, po domače Trbulova Pepca, iz Trobelj 55. Pogreb bo v sredo, 9. januarja, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA BOŽIČ, s Pernic 10, Muta. Pogreb bo v ponedeljek, 7. januarja, ob 15. uri, na pokopališču Muta – Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Pokojna bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici, v soboto, od 14. ure dalje.

Umrl mag. TONE VRISK, župnik iz Črne na Koroškem. Pokojnik bo ležal v župnijski cerkvi v Črni, danes, 3. januarja, od 16. ure dalje in jutri, do 16. ure, ko bo slovo s sveto mašo, ki jo bo vodil nadškof metropolit Alojzij Cvikl. Nato bo prepeljan v župnijsko cerkev v Vojniku, kjer bo ležal do pogrebne svete maše in pogreba, ki bo v soboto, 5. januarja, ob 14.ih.

Umrla je MARIJA VUČKO, z Raven na Koroškem, Čečovje 53. Pogreb bo v četrtek, 3. januarja, ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FILIP KOLAR, iz Črne, Koprivna 46. Pogreb bo v četrtek, 3. januarja, ob 15. uri, na pokopališču v Koprivni. Žara bo v poslovilni vežici v Črni, na dan pogreba, od 11. do 14. ure.

Umrl je FRANC KOBOLT, iz Prevalj, Dolga Brda 36. Pogreb bo v četrtek, 3. januarja, ob 15.30, na pokopališču Mirje v Mežici. Žara bo na dan pogreba, od 13.30 dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.