Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je DRAGO MRAVLJAK, z Mute, Gortisnka cesta 25. Pogreb bo v četrtek, 27. septembra ob 16.ih, na pokopališču Muta Vuzenica.  Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba od 10.ih dalje. Sveta maša bo uro pred pogrebom.

Umrl je RUDI PASARIČ, iz Slovenj Gradca, Ozare 9. Pogreb bo jutri, v ponedeljek, 24. septembra, ob 16.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrl je MAKS SVETINA, iz Slovenj Gradca, Trstenjakova 12. Pogreb bo v torek, 25. septembra, ob 15.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALOJZIJ ČERU, iz Dravograda, Pod gradom 166. Pogreb bo v soboto, 22. septembra, ob 17.-ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 9.30 dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je JOŽEFINA HÓVNIK, po domače Vrčkóvska Pepca, s Sel 4. Pogreb bo v soboto, 22. septembra, ob 13.-ih, na pokopališču na Selah. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo v korist cerkve Svetega Roka.

Umrl je SLAVKO GROS, iz Slovenj Gradca. Pogreb bo v najožjem družinskem krogu, v petek, 21. septembra, ob 13.30 na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ŠTEFAN PARADIŽ, iz Trbonj, Sveti Danijel 100. Pogreb bo v petek, 21. septembra, ob 15.30, na pokopališču v Trbonjah. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveta maša bo pol ure pred pogrebom, ob 15.-ih.

Umrl je DRAGO RADER, po domače Krivčev Drago, z Legna 109. Pogreb bo v četrtek, 20. septembra, ob 15. uri, na pokopališču v Šmartnem. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA KRISTAN starejša, z Maistrove ulice 7, v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 20. septembra, ob 15.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je IVANA RING, po domače Juričeva Ivica, iz Libelič, Gorče 9. Pogreb bo v četrtek, 20. septembra, ob 16.-ih, na pokopališču v Libeličah. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ERIKA CIGLENEČKI z Mute, Obrtna ulica 5. Pogreb bo jutri, v soboto, 22. septrembra, ob 14. uri na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba od 12. dalje.

Umrla je MAGDALENA ŠELIH, iz Dravograda, Meža 155. Pogreb bo v sredo, 19. septembra, ob 16.-ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC ANŽELAK, s Cankarjeve ulice 8 A, v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu, v sredo, 19. septembra, ob 14.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je LUCIJA GROS, s Tomšičeve ulice 51, v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 19. septembra, ob 15.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je VINKO RAPUC, iz Črneč 137, Dravograd.Pogreb bo v soboto, 15. septembra, ob 10. uri, na pokopališču v Črnečah. Žara bo danes od 18. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC MORI, po domače Lebert, z Ojstrice 8. Pogreb bo v soboto, 15. septembra, ob 14.-ih, na pokopališču na Ojstrici. Žara bo v poslovilni vežici v Dravogradu, na dan pogreba, od 9. ure dalje. Odhod na pokopališče Ojstrica bo ob 13.30. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je MILAN KRAJCER, iz Srednjega Doliča. Pogreb bo v soboto, 15. septembra, ob 15.-ih, na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA KOLENKO, s Celjske ceste 40 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v soboto, 15. septembra, ob 11.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA PIRNAT, z Legna 115. Pogreb bo v soboto, 15. septembra, ob 15.-ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v petek, od 15. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je IVAN MARTINC starejši, s Kozjaka 4 A pri Mislinji. Pogreb bo v torek, 11. septembra, ob 16. uri, na pokopališču v Šentflorjanu. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.