Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je JAKOB HERMONKO, po domače Stovčnikov Jaka, iz Mežice, Onkraj Meže 9. Pogreb bo v torek, 21. januarja ob 15. uri, na pokopališču Mirje v Mežici. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje.

Umrla je GRETICA LUŽNIK, iz Mislinje. Pogreb bo v ponedeljek, 20. januarja ob 15.30 na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je FRANČIŠEK URŠNIK, po domače Jenohet, s Svetega Danijela 26. Pogreb bo v soboto, 18. januarja ob 14.45 na pokopališču v Trbonjah. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveta maša bo pred pogrebom, ob 14.ih.

Umrl je RUDOLF ADAM, iz Dravograda, Mariborska cesta 75. Pogreb bo v petek, 17. januarja ob 14.30 na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je ANGELA RING, iz Libelič 12. Pogreb bo v sredo, 15.01. ob 15. uri, na pokopališču v Libeličah. Pokojna bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici danes od 15. do 18. ure in jutri, na dan pogreba, od 11. ure dalje.

Umrl je ALOJZ HERMAN, iz Vuzenice, Pohorska cesta 24. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v torek, 14. januarja ob 13.ih, na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 10. ure dalje. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrl je MAKSIMILJAN KAVNIK, po domače Kunejev Maks, iz Spodnjega Razborja 34. Pogreb bo v ponedeljek, 13. januarja ob 15.ih na pokopališču v Razborju. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je NADA TOMKOVIĆ, iz Slovenj Gradca. Pogreb bo v soboto, 11. januarja ob 13.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrl je DUŠAN SVETEC, z Raven na Koroškem, Stara ulica 5. Pogreb bo v petek, 10. januarja ob 15. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje.

Umrl je IVAN NAVERŠNIK, po domače Merva, iz Mežice, Lom 9. Pogreb bo v četrtek, 9. januarja ob 15. uri, na pokopališču Mirje v Mežici. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje.

Umrl je JANEZ PETRÉJ, iz Dravograda, Bukovje 19. Pogreb bo v sredo, 1. januarja, ob 15. uri, na pokopališču v Dravogradu. Sveta maša bo uro pred pogrebom, ob 14.ih. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrlaje ALOJZIJA GOSTENČNIK ŽMAVC, s Podgorske ceste 20 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v petek, 3. januarja, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je HERMINA MARIJA ŠTEHER, z Robindvora 34 v Dravogradu. Pogreb bo v torek, 31. decembra, ob 15.ih, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je ANTON VIVOD, po domače KOKOLOV TONČ, iz Mislinje. Pogreb bo v torek, 31. decembra, ob 14.ih, na pokopališču v Šentilju. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANGELA MARIJA MIHELIČ, z Legenske ceste 2, v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v ponedeljek, 30. decembra, ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je ANA GORENŠEK, iz Kotelj, Podgora 35. Pogreb bo v petek, 27. decembra, ob 15.ih, na pokopališču v Kotljah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

 

Umrl je ZDRAVKO GLOBOČNIK, po domače PAJENKOV MARJAN, iz Šmiklavža. Pogreb bo v petek, 27. decembra, ob 14.ih, na pokopališču v Šmiklavžu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je PAVEL MORI, po domače OČKO, z Goriškega vrha 4, v Dravogradu. Pogreb bo v četrtek, 26. decembra, ob 14.ih, na pokopališču Ojstrica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v poslovilni vežici Dravograd. Odhod na pokopališče Ojstrica bo ob 13.30 uri.

Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist cerkve na Ojstrici.

Umrl je IVAN BALIŠ - JAKI, iz Dravograda, Robindvor 73. Pogreb bo v torek, 24. decembra, ob 15.ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je IVAN KOTNIK, Iz Črneč, Tribej 11. Pogreb bo v torek, 24. decembra, ob 13.ih, na pokopališču Črneče. Žara bo na dan pogreba od 9.30 ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

--