Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je IVAN LUŽNIK, s Podgorske ceste 128 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 14. julija, ob 13. uri, na pokopališču

v Starem trgu. Žara bo v torek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je MIHA LAVRE, iz Mislinje. Pogreb bo v sredo, 18. marca, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju, v ožjem družinskem krogu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je MARIJA KNEZ, iz Starega trga 233. Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 17. marca, ob 13.ih, na pokopališču v Starem trgu.

 

Umrla je MARIJA SEDAR, iz Cankarjeve ulice 4 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 18. marca, ob 11.30 uri, na pokopališču v Starem trgu.

 

Umrla je ANA HOJNIK, po domače PRI BREZNIKU, z Vrat 19 v Dravogradu. Pogreb bo v soboto, 14. marca, ob 15.ih, na pokopališču Dravograd. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu zaradi preprečevanja okužb z novim corona virusom.

 

Umrl je LEOPOLD OBRETAN - SILVESTROV POLDI, iz Črne, Ludranski vrh 9. Pogreb bo v petek, 13. marca, ob 15.30 uri, na pokopališču v Črni. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje. Sveta maša bo pol ure pred pogrebom.

 

Umrl je ALOJZ PODJAVORŠEK, s Kozjaka pri Mislinji. Pogreb bo v soboto, 14. marca ob 15.ih na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je HUBERT KADIŠ, iz Trbonj 31. Pogreb bo v četrtek, 12. marca, ob 15.45, na pokopališču Trbonje. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Maša zadušnica bo ob 15. uri.


 

Umrla je VIDA LORBER, iz Dravograda, Pod gradom 137. Pogreb bo v torek, 10. marca, ob 13.ih, na pokopališču Ojstrica. Žara bo na dan pogreba od 10.ure dalje v poslovilni vežici Dravograd. Odhod na pokopališče Ojstrica bo ob 12.30 uri. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, namesto tega lahko darujete za cerkev Janeza Krstnika na Ojstrici.


 

Umrl je DANILO HELBL, s Svetega Vida 26, Vuzenica. Pogreb bo v četrtek, 12. marca ob 17. uri, na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom, ob 16.ih. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, v sredo, od 12. ure dalje.

 

Umrl je ANTON VRENČUR, iz Brezna 71 A, Podvelka. Pogreb bo v petek, 13. marca ob 15. uri, na pokopališču Brezno. Sveta maša bo po pogrebu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, v četrtek, od 10. ure dalje.

 

Umrl je OTON ŠNABL, iz Libelič 1 A. Pogreb bo v soboto, 7. marca, ob 15.ih, na pokopališču Libeliče. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANJO LOGAR, z Vrh 7 A. Pogreb bo v četrtek, 5. marca, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v četrtek od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je IDA GROS, z Meškove ulice 16, v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v ponedeljek, 2. marca, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležala v ponedeljek od 10. ure dalje.

 

Umrl je ANTON ROGINA, po domače LAMPRETOV TONČEK, iz Podgorja 40. Pogreb bo v torek, 3. marca, ob 16.ih, na pokopališču v Podgorju. Žara bo v torek od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je VIKTOR ZAVERŠNIK, iz Žerjava. Pogreb bo v soboto, 29. februarja, ob 15.ih, na pokopališču Črna. Maša bo pol ure pred pogrebom. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANDREJA ŠTEKL, s Tomšičeve ulice 86, v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v petek, 28. februarja, ob 15.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ANA BASTL, iz Trobelj 31 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v torek, 25. februarja, ob 15.ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo v torek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANA KOTNIK, iz Mislinje, Sejmišče 33. Pogreb bo v četrtek, 20. februarja, ob 15.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 11.30 dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je MARIJA BUTOLEN, nazadnje stanujoča v Domu Hmelina Radlje ob Dravi. Pogreb bo v četrtek, 20. februarja, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v četrtek od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.