Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je ANA ZUPANC, iz Slovenj Gradca, Vrunčeva ulica 3. Pogreb bo v četrtek, 28. marca, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je FRANČIŠKA MIHEV, z Raven na Koroškem, Zelen breg 25, po domače pri Brezniku. Pogreb bo v četrtek, 21. marca, ob 15.45 na pokopališču Barbara. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je NIKOLAJ SINRAJH starejši, po domače Ramšakov Niko, s Kozjaka pri Mislinji. Pogreb bo v sredo, 20. marca, ob 15.ih, na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je FRANČIŠKA OŠLAK, po domače Danijelova mama, iz Turiške vasi 3. Pogreb bo v ponedeljek, 18. marca, ob 15.30, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je Ela Kos, nazadnje stanujoča v domu svete Eme v Šentjanžu. Pogreb bo v sredo, 20. marca ob 14.00 uri na pokopališču v Šentjanzu. Žara bo v kapelici doma svete Eme od 13-14 ure.

Umrla je MARIJA KOS, iz Črneč 72. Pogreb bo v sredo, 13. marca, ob 15. uri, na pokopališču v Črnečah. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrla je ŠTEFANIJA ŽUČKO, iz Slovenj Gradca, Tomšičeva ulica 41. Pogreb bo v torek, 12. marca, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je HENRIK PEPEVNIK, z Raven na Koroškem, Čečovje 9 B. Pogreb bo v torek, 12. marca, ob 15. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje.

Umrl je HUSEIN BURZIĆ, iz Podgorja 78 A. Pogreb bo jutri, v petek, ob 14.30, na pokopališču v Šentjanžu pri Dravogradu. Pokojni bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 10. ure dalje. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je JOŽEF SANTNER, iz Šmartna 25. Pogreb bo v soboto, 9. marca, ob 14.30, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALOJZ PODPEČAN, iz Šmartna, Turiška vas 19. Pogreb bo v petek, 8. marca, ob 15. uri, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je IVAN MERC, iz Šentjanža 109. Pogreb bo v sredo, 6. marca, ob 15. uri, na pokopališču v Šentjanžu. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je IVANA NAVODNIK, iz Pameč 208 e. Pogreb bo v torek, 5. marca, ob 15. uri, na pokopališču Sveti Peter na Kronski gori. Žara bo jutri, v ponedeljek, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC MEŠNJAK, s Prevalj, Stražišče 33, po domače Magrov Franc. Pogreb bo v ponedeljek, 4. marca, ob 15.30 na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je ELIZABETA MIRKAC, iz Vuzenice, Sejmarska ulica 8. Pogreb bo v ponedeljek, 4. marca, ob 15. uri, na pokopališču Muta-Vuzenica. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 13. ure dalje.

Umrla je MARIJA KOS, po domače Nadlezova Micka, iz Šentjanža nad Dravčami 27. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 27. februarja, ob 15.ih, na pokopališču Sveti Primož na Pohorju. Žara bo v tamkajšnji farni cerkvi, na dan pogreba, od 10. ure dalje.

Umrla je TEREZIJA HERGOLD, iz Slovenj Gradca, Pohorskega bataljona 5. Pogreb bo v sredo, 27. februarja, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je IDA ŽEGEL, po domače Krakarjeva, z Legna 124. Pogreb bo v sredo, 27. februarja, ob 15.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje svojci hvaležno odklanjajo.

Umrla je JOŽEFA VIRTIČ, s Prevalj, Jamnica 14, po domače pri Mikcu. Pogreb bo v sredo, 27. februarja, ob 16. uri, na pokopališču na Šentanelu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje.

Umrla je ANTONIJA SIROVINA, iz Slovenj Gradca, Prešernova ulica 8. Pogreb ob v torek, 26. februarja, ob15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.