Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je ANTON HOVNIK, po domače Bobnarjev Toni, z Vrh 37 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 14. novembra, ob 16.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VLADIMIR BERLOŽNIK, iz Slovenj Gradca, Stari trg 121. Pogreb bo v sredo, 7. novembra, ob 16.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je DUŠAN ŽVIKART, iz Šentjanža pri Dravogradu 55. Pogreb bo v torek, 6. novembra, ob 15.-ih, na pokopališču v Šentjanžu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ANGELA POBERŽNIK, iz Dravograda, Robindvor 137. Pogreb bo v torek, 30. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je MIODRAG MILORADOVIČ MIČO, upokojenec Vegrada, iz Slovenj Gradca, Celjska cesta 40 A. Svoje telo je namenil v raziskovalne namene, zato pogreba ne bo. Ohranimo ga v spominu.

Umrl je VLADIMIR PEČÓVNIK, iz Spodnje Vižinge 33, Radlje ob Dravi. Pogreb bo v torek, 30. oktobra ob 15. uri, na pokopališču v Radljah. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je AVGUŠTINA MATAVŽ, iz Slovenj Gradca, Šmarska cesta 26. Pogreb bo v soboto, 27. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je EMILIJANA KAKER, iz Črne na Koroškem, Koprivna 9. Pogreb bo v torek, 23. oktobra, ob 15. uri, na pokopališču v Koprivni. Žara bo na dan pogreba, od 11. do 14. ure, v poslovilni vežici v Črni.

Umrl je KRISTIJAN DVORNIK, iz Slovenj Gradca, Celjska cesta 11. Pogreb bo v sredo, 24. oktobra, ob 16.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 14. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je DRAGOTIN CIGROVSKI, iz Dravograda, Mariborska cesta 76. Pogreb bo v torek, 23. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrla je IVANA SMONKAR, po domače Spodnje Ločnikova, iz Dovž. Pogreb bo v nedeljo, 21. oktobra, ob 14.30 na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ANTON VAUKAN, z Legna 70 v Šmartnem. Pogreb bo v četrtek, 18. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v sredo, od 15. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je TONČKA TAMŠE, po domače Pastirkova mama, iz Završ nad Mislinjo. Pogreb bo v petek, 12. oktobra, ob 16.-ih, na pokopališču v Završah. Do pogreba leži v v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je OTO DOBNIK, iz Slovenj Gradca, Glavni trg 33. Pogreb bo v petek, 12. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ANTON GRUDNIK, iz Dravograda, Pod gradom 51. Pogreb bo v petek, 12. oktobra, ob 15.30 na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je RAJKO ŠERKEZI, z Raven na Koroškem, Tolsti vrh 85 D. Pogreb bo v sredo, 10. oktobra ob 16. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Splošne bolnišnice Slovenj Gradec.

Umrla je JOŽICA LEGNAR, po domače Kortnska Jožica, iz Mislinjske Dobrave. Pogreb bo jutri, v petek, 5. oktobra ob 15.30, na pokopališču v Završah. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrl je MIRKO KADIŠ, iz Dravograda, Vič 11. Pogreb bo v sredo, 3. oktobra, ob 16.-ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrla je AMALIJA LORENCI, po domače Nádlezova mama, s Šentjanža nad Dravčami 27. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 3. oktobra, ob 15. uri, na pokopališču Sveti Primož na Pohorju. Pokojna bo danes od 17. ure dalje, v domači hiši. Odhod izpred domače hiše bo uro pred pogrebom, ob 14.-ih.