Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je LJUDMILA KNEZ - po domače GORJAKOVA MILKA, iz Starega trga 232. Na željo pokojne bo pogreb v družinskem krogu, v ponedeljek, 23. septembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v ponedeljek od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ANTON SOVIČ, iz Male Mislinje. Pogreb bo v četrtek, 19. septembra, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 15. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je ADI CIGLER, s Prevalj. Pogreb bo v torek, 17. septembra, ob 16.ih, na pokopališču Barbara. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležal na dan pogreba od 12. ure dalje. .

 

Umrl je DRAGO VINŠEK, iz Pameč 208 C, Šentjanž. Pogreb bo v sredo, 18. septembra, ob 16.ih, na pokopališču Šentjanž. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.


 

Umrla je FANIKA ZORMAN, iz Turiške vasi 6 v Šmartnem. Pogreb bo v četrtek, 19. septembra, ob 15.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v četrtek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MARIJA GORJUP, iz Slovenj Gradca, Podgorska cesta 116. Pogreb bo v sredo, 11. septembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je VIKTOR PLEŠNIK, s Šolske ulice 10 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 11. septembra, ob 14.ih na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v sredo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ŠTEFANIJA ODER, s Svetega Duha 23 v Dravogradu. Pogreb bo v ponedeljek, 9. septembra, ob 15.ih, na pokopališču Dravograd. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je IVAN POGOREVČNIK, po domače GREŠOVNIKOV VANČEK, iz Šmiklavža 17. Pogreb bo v soboto, 7. septembra, ob 16.ih na pokopališču v Šmiklavžu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VLADO KAČNIK, iz Vuzenice, Elektrarniško naselje 15. Pogreb bo v torek, 10. septembra, ob 16.ih, na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je MIRKO ŠTAHER, z Robindvora 40 v Dravogradu, nazadnje stanujoč v Domu strarostnikov Črneče. Pogreb bo v petek, 6. septembra, ob 15.ih, na pokošpališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci cvetje hvaležno odkllanjajo.

 

Umrla je MARJANA TOVŠAK, rojena GAVEZ, iz Straž pri Mislinji. Pogreb bo v petek, 6. septembra, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je MARIJA KLANČNIK, iz Dravograda, Pod gradom 50. Pogreb bo v četrtek, 5. septembra, ob 16.ih, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC OBRUL, iz Završ pri Mislinji. Pogreb bo v ponedeljek, 2. septembra, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je MARIJA REPNIK, Legen 25, Šmartno pri Slovenj Gradcu. Pogreb bo v torek, 3. septembra, ob 16.ih, na pokoplaišču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je VINKO NAVODNIK, s Tomšičeve ulice 15 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 4. septembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v sredo od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.