Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je FRIDERIK KONEČNIK, s Sel 6 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v soboto, 12. oktobra, ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je MILKA JAŠ, iz Mislinje. Pogreb bo v soboto, 12. oktobra, ob 14.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 11.30 dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je MARTIN BLODNIK, z Maistrove ulice 13 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v petek, 11. oktobra, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v petek od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je IVANA FLAJS, z Maistrove ulice 6 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu, v petek, 11. oktobra ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v petek od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FRANC KOTNIK, po domače VRHORNIK, iz Podgorja 153. Pogreb bo v petek, 11. oktobra, ob 15.ih, na pokopališču v Podgorju. Žara bo v četrtek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANC HRAŠAN - CESARJEV FRANC, z Graške gore. Pogreb bo v četrtek, 10. oktobra, ob 15.ih, na pokopališču v Šmiklavžu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je FRANČIŠKA KRAKER, iz Podvelke, Remšnik 13. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 9. oktobra, ob 15.ih, na pokopališču Remšnik. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, v torek od 15. ure dalje.

 

Umrla je FRANČIŠKA ROŠAR, iz Mežice, Leška cesta 1, nazadnje stanujoča v Domu Hmelina v Radljah ob Dravi. Pogreb bo v sredo, 9. oktobra, ob 16.ih, na pokopališču v Črni. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležala na dan pogreba od 9. ure dalje. Sveta maša bo pol ure pred pogrebom.

Umrla je MARIJA RAZBORŠEK, iz Slovenj Gradca, Pod Gradom 19. Pogreb bo v petek, 4. oktobra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamjkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je HENRIK SAHORNIK, z Mute, nazadnje stanujoč v Kungoti. Pogreb bo v četrtek, 3. oktobra, ob 16.ih na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 10. ure dalje.

Umrl je JOŽE KOREN, iz Slovenj Gradca, Ronkova ulica 23. Pogreb bo v družinskem krogu, v petek, 27. 09. ob 12.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je NEJC BREČKO, iz Dravograda, Mariborska cesta 141. Pogreb bo v petek, 27. septembra, ob 16.ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je IVAN ŠIPEK, po domače KOLMAN, iz Svetega Primoža nad Muto 51. Pogreb bo v četrtek, 26. septembra, ob 14.ih, na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležal v sredo od 11. ure dalje.

 

Umrl je IVAN SINRAJH, po domače PEHAROV VANČ, iz Dovž. Pogreb bo v četrtek, 26. septembra, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je VIKTOR ČEKON, iz Dovž. Pogreb bo v sredo, 25. septembra, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrla je ELIZABETA ZAKERŠNIK, iz Dovž pri Mislinji. Pogreb bo v torek, 24. septembra, ob 15.ih na pokopališču v Šentilju. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je LJUDMILA KNEZ - po domače GORJAKOVA MILKA, iz Starega trga 232. Na željo pokojne bo pogreb v družinskem krogu, v ponedeljek, 23. septembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v ponedeljek od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ANTON SOVIČ, iz Male Mislinje. Pogreb bo v četrtek, 19. septembra, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 15. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je ADI CIGLER, s Prevalj. Pogreb bo v torek, 17. septembra, ob 16.ih, na pokopališču Barbara. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležal na dan pogreba od 12. ure dalje. .