Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je MARIJA GODEC, po domače VRESKOVA MARJANA, z Ludranskega Vrha 19, Črna na Koroškem, nazadnje stanujoča v Domu starejših na Fari. Pogreb bo v petek, 19. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Črni. Sveta maša bo pol ure pred pogrebom.

 

Umrl je JOŽE PERKO, iz Pameč 59 pri Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 18. julija, ob 16.30, na pokopališču Pameče. Žara bo v četrtek od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je PETER MORI, po domače GOLARJEV ATA, s Kozjega vrha 4 v Dravogradu. Pogreb bo v petek, 19. julija, ob 14.ih, na pokopališču Ojstrica. Žara bo v četrtek od 9. ure dalje v poslovilni vežici Dravograd. Odhod na pokopališče Ojstrica bo na dan pogreba ob 13.30 uri.

 

Umrl je FRANC SEDELŠAK, z Raduhe 39, Luče ob Savinji. Pogreb bo v torek, 16. julija, ob 16.ih, na pokopališču Luče ob Savinji. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je IVAN TEMNIKAR, z Rozmanove ulice 6 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v ponedeljek, 15. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v ponedeljek od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je FANIKA SKOK - KONEČNIKOVA FANIKA, s Šolske ulice 10 v Slovenj Gradcu, nazadnje stanujoča v Domu starostnikoiv Hmelina Radlje ob Dravi. Njen večni dom bo odslej na pokopališču Barbara v družinskem grobu Skokovih, kjer se ji lahko poklonite v spomin.

 

Umrl je JOŽEF REK, iz Šentjanža 159, pri Dravogradu. Pogreb bo v sredo, 10. julija, ob 16.ih, na pokopališču Šentjanž. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je BOGOMIRA PAVLIČ, z Mariborske ceste 1 v Dravogradu. Pogreb bo v torek 9. julija ob 16.45 na pokopališču Trbonje. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Maša zadušnica bo ob 16. uri v farni cerkvi.

Umrl je FERDINAND HODNIK, z Muratove ulice 9 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 9. julija, ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v torek od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FRANC ŠAVC, po domače KLEMENOV FRANC, iz Pameč. Pogreb bo v torek, 9. julija, ob 16, ih na pokopališču v Pamečah. Žara bo v torek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je DANICA KRAJNC, s Prešernove ulice 2, Muta. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 11. julija, ob 16.ih, na pokopališču Pernice. Žara bo v poslovilni vežici Muta - Vuzenica, v sredo od 14. ure dalje. Odhod izpred mrliške vežice bo ob 14.45 uri.

 

Umrla je JULIJANA ŠPENGER, po domače ŠTRIGLOVA BICA, z Mute, Gortina 105. Pogreb bo v torek, 9. julija, ob 16.ih, na pokopališču Muta - Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici v ponedeljek, 8. julija od 14. ure dalje.

 

Umrl je ANTON ABERŠEK - ABERŠEKOV TONE, iz Movž pri Mislinji. Pogreb bo v sredo,10. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkašnji poslovilni vežici.

 

Umrla je MARIJA MORI - NADVARJEVA MICKA, z Raven na Koroškem, Navrški vrh 12. Pogreb bo v ponedeljek, 8. julija, ob 15.ih, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

Umrl je KAREL GOSTENČNIK - PRUNARJEV KORL, s Cankarjeve ulice 12 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 3. julija, ob 13.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v sredo, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci cvetje hvaležno okdlanjajo.

 

Umrla je ANGELA PETRIČ, po domače PRI PODPEČNIKU, iz Kotelj, Podgora 5. Pogreb bo v torek, 2. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Kotljah. Do torka do 15. ure leži v domači hiši PRI PODPEČNIKU.

 

Umrla je ELIZA SUHOVRŠNIK, s Selovca 69, v Šentjanžu. Pogreb bo v torek, 2. julija, ob 16.ih, na pokopališču v Šentjanžu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ANA GRUDNIK, iz Podgorja 31 A. Pogreb bo v sredo, 3. julija, ob 14.ih, na pokopališču v Podgorju. Žara bo v sredo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FRANC KELHAR, z Zidanškove ulice 27 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v torek, 2. julija, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.