23.06.2020
Nagrajenci občine Prevalje ob prazniku


Ob počastitvi dneva državnosti in praznika Občine Prevalje, bo v torek, 23. junija  ob 19. uri v veliki dvorani Družbenega doma na Prevaljah, slovesnost ob podelitvi letošnjih nagrad in priznanj občine Prevalje. Glasbeni program bo oblikovala Ditka, program slovesnosti pa Hedvika Gorenšek.

Nagrado občine Prevalje prejme Športno društvo Leše za pomemben prispevek k razvoju športa in organiziranosti športnih dejavnosti na Lešah.

Priznanja občine Prevalje za letošnje leto pa bodo prejeli: Irena VOGRIN za dolgoletno predano in plemenito delo na humanitarnem področju, Urban ŠUMAH za pomemben prispevek pri razvoju gospodarstva in uspešno vodenje številnih projektov na področju varstva okolja v občini Prevalje ter Blanka in Milan PRISTOVNIK za pomemben prispevek pri razvoju gospodarstva in družbenih dejavnosti v občini Prevalje.

Na slavnostni seji bodo podelili tudi naziv za najboljšega športnika leta 2019. Na predlog komisije za šport je župan občine Prevalje, dr. Matic Tasič odločil, da prejme naziv Najboljši športnik leta 2019 Vid PERŠAK za dosežene izjemne rezultate v gorskem kolesarjenju Enduro.