04.09.2019
Vodni park Radlje to sezono presegel lanske številke


V Vodnem parku Radlje, kjer so zaradi začetka pouka in vremena v nedeljo praktično zaključili letošnjo kopalno sezono, so letos izjemno zadovoljni z obiskom. Kot je povedal Tadej Kuzmič, prokurist podjetja Partner, ki je najemnik Vodnega parka, je letošnje poletje ponudilo več sončnih dni, zato so tudi presegli lanske številke obiskovalcev. Letos je Vodni park Radlje obiskalo 22 tisoč obiskovalcev.

Vodni park Radlje je turistični produkt, ki zaradi svoje naravnosti, biološkim čiščenjem vode brez kemikalij, privablja vsako leto več turistov. Letošnjo sezono so bile glamping hiške 100 odstotno zasedene, gostje pa so bili Belgijci, Danci, Nizozemci, Nemci in Avstrijci. Tuji obiskovalci, ki bivajo ob Vodnem parku, obiščejo še znamenitosti v okolici. Na sameme kopališču so še vedno prevladujoči domačini in gostje iz Slovenije.

Tadej Kuzmič je še izrazil zadovoljstvi, da so posebno zgodbo na področju turizma v Vodnem parku uspeli uresničiti s 13. opremljenimi mesti za avtodome in kot se je letos izkazalo, jih je bilo še premalo.

Iz tega izhajajo tudi zaveze za naprej, pravi Tadej Kuzmič, saj se podjetje Partner v bodoče bolj usmerja v turizem, njihova želja je tudi nakup mladinskega hotela, ki bi ga želeli posodobiti.

 

IF