07.08.2019
Čudežne roke na Ravnah

Ljudska univerza Ravne pripravlja delavnice , iz programa Čudežne roke, katerih skupna nit je ustvarjanje z rokami v različnih tehnikah, materialih in čutilih.

S programom, ki ga sofinancira Občina Ravne na Koroškem, želijo vplivati na zdrav način življenja udeležencev, jih naučiti dela z naravnimi materiali, jih seznaniti z ekološko osveščenostjo, krepiti in vzdrževati kondicijo njihovih sivih celic, spodbuditi ročne spretnosti, izražati drznost in obuditi njihovo željo po izdelovanju ter ustvarjanju.

Pod naslovom Čudežne roke pišejo lepe črke, bodo pripravili štiridnevni tečaj kaligrafije z Marino Mihalj, Čudežne roke okušajo kruh z drožmi, demonstracijsko delovnico z Anito Šumer o peki kruha z drožmi, Čudežne roke spoznavajo lepote gline, tri srečanja z izdelovalko nakita Tonjo Motnik in Čudežne roke dišijo po naravi, tridnevni tečaj izdelave naravne kozmetike s Simono Večko.

Programi bodo potekali od začetka septemnbra, prijave že zbirajo, po elektronski pošti Ljudske univerze Ravne ali po telefonu, kjer so na voljo tudi za vsa pojasnila.