20.12.2018
V Mislinji se veselijo nove telovadnice v naslednjem letu

Župan Občine Mislinja, Bojan Borovnik, je v sredo pripravil novoletni sprejem za obrtnike in podjetnike, predstavnike javnih zavodov ter društev, udeležili so se ga tudi predstavniki lokalne oblasti.

Udeležencem sprejema se zahvalil za njihovo uspešno delo in prispevek k razvoju občine ter povedal , da je nanje ponosen, saj se zaveda, koliko truda je za ohranitev konkurenčnosti in dobre rezultate potrebno vložiti v delo v trenutnih zahtevnih gospodarskih razmerah. Spomnil je tudi, da nas praznični december vedno opominja, kako čas beži, da so složno delo, trud in prava vizija del uspeha vseh nas. Da se je vedno znova potrebno učiti ter prilagajati okolju, trendom, trgu. Kot je še dejal, si želi optimizma in manj tarnanja, kajti težave so na svetu zato, da jih rešujemo skupaj.

Ponosen je na delo občinske uprave in na rezultate, ki jih je Občina Mislinja dosegla v iztekajočem se letu, na sodelovanje z društvi in podjetniki. Prvi izmed pomembnejših projektov, ki se zaključuje v novem letu, je otvoritev nove telovadnice, oz. Centra za zdravje in šport , nato še zamenjava vodovodnih cevi v centru kraja.

Za občane Mislinje v sredo, 26. Decembra, Kulturno društvo pripravlja tradicionalni Božično novoletni koncert Babnikove godbe, Silvestrovovanje pa bo v dvorani Lopan ob zvokih ansambla Odpev.  

NK