10.05.2018
Kandidat SDS Aleš Logar se predstavi

Na Ravnah se je predstavil kandidat Slovenske demokratske stranke v volilnem okraju Ravne, torej v Mežiške dolini , Aleš Logar. Gre za 32 letnega magistra ekonomije, ki se predstavlja po sloganom Delaj in pusti sledi. Politične izkušnje je nabiral kot študentski funkcionar, v Ljubljani je vodil Zavod Kersnikova , širši javnosti pa je poznan kot aktualni direktor Zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne.

V svojem programu se poleg splošnega programa SDS zavzema za povečanje števila stanovanj za mlade, za gradnjo domov starejših na Ravnah in v Mežici, za povezovanje in skupno operativno vodenja turizma v Mežiški dolini, za sprejetje sporazuma z Avstrijo, da se dohodki zasluženi v Avstriji, ne bi obdavčili v Sloveniji, za sprejem zakona za okoljsko sanacijo zgornje Mežiške doline, za decentralizacijo Slovenije in za povečanje sredstev za infrastrukturne projekte poleg tretje razvojne osi.

Predsednik Lokalnega odbora stranke SDS Igor Oder pa je napovedal,da bo stranka izvajala aktivno volilno kampanjo , vendar brez nervoze in z vsebinskimi vprašanji.