28.02.2018
Pisarna enote Zavarovalnice Triglav v Mislinji od 1.marca na novi lokaciji

Pisarna poslovne enote Zavarovalnice Triglav v Mislinji se s 1. marcem seli na novo lokacijo, v poslovni center Lopan. Razlog za selitev sta po besedah vodje prodaje Zavarovalnice Triglav v Slovenj Gradcu, Mihe Hendlerja, boljša dostopnost in večja frekvenca ljudi.

V dosedanjih prostorih ob regionalni cesti ni bilo ustreznega parkirnega prostora, pa tudi poslovni prostor na novi lokaciji bo odslej večji, pridobili bodo okoli 20m2.  Zaposlili so tudi zastopnika več, odslej bodo dežurni trije. Delovni čas ostaja nespremenjen, ob ponedeljkih in petkih med 9. in 12. uro, ob sredah pa bo pisarna odprta med 9. in 11. ter med 15. in 17.uro. S poslovanjem v Mislinji so zadovoljni, občani se vse pogosteje odločajo za sodelovanje z njimi.

Sicer se Zavarovalnica Triglav že desetletje osredotoča predvsem na dobičkonosnost osnovne dejavnosti, skrbijo za preudarno selekcijo zavarovalnih rizikov ter preko konsolidacije funkcij in prenosa znanja želijo najbolje izkoristiti potenciale obstoječih trgov. Njihove zastopnike odlikujejo znanje, izkušnje in prijazen odnos do strank, že vrsto let pa z različnimi akcijami v Sloveniji podpirajo tudi nadarjene mlade znanstvenike, umetnike in športnike.

NK