21.02.2018
Klub koroških študentov v februarju

Prva polovica februarja je v Klubu koroških študentov potekala v znamenju dijakov. Začelo se je z okroglo mizo na temo dijaške problematike v mladinskem kulturnem centru Slovenj Gradec, ki jo je pripravil Klub koroških študentov s sodelovanju z Dijaško organizacijo Slovenije. Zadnji konec tedna pred informativnimi dnevi so pripravili dogodek Kam naprej?!, kjer so študenti bodočim maturantom predstavljali različne študijske smeri fakultet po vsej Sloveniji, in jim pomagali pri odločitvi, kam se odpraviti na informativne dneve.

Pretekli konec tedna so lahko v mladinskem klubu Kompleks poslušali predavanje znanega glasbenika Jureta Golobiča o tem, kako postati najboljši jaz – ne samo na kitari, ampak tudi na splošno v življenju.

Po tednu napornih odločitev za dijake se v klub Kompleks vrača dijaški večer! V petek, 23. februarja se obeta Un poco de KKŠ, večer latino ritmov, tortilj in slase. Že naslednje jutro, v soboto, se začenja 20 urni začetni tečaj kitare, ki ga bo vodil mladi koroški glasbenik Nejc Švajger. Popoldne, isti dan, ob 17. uri pa se v MKC Slovenj Gradec začne dvodelna brezplačna delavnica Photoshopa!

Izpitnega obdobja je konec, zato Klub koroških študentov vabi vse dijake, študente in pa mlade po srcu, da se jim pridružijo pri naštetih akcijah.