30.11.2017
Nova, stara predsednica Kluba koroških študentov

Pretekli konec tedna so v klubu Kompleks na Ravnah potekale volitve predsednika Kluba koroških študentov ter volitve v organe izvršnega, nadzornega in disciplinskega odbora. Na mesto predsednice je bila že drugo leto zapored izvoljena Doris Brajnik, ki je prisotnim na Občnem zboru predstavila poročilo o minulem mandatu in načrte za nov mandat. Ekipo kluba koroških študentov  poleg predsednice sestavljajo še; v izvršnem odboru Tjaša Mravljak, Saša Nemec, Analina Štumberger, Vanesa Topler, Urška Žalig in Ana Senica, v nadzornem odboru Eva Senica, Manca Pak in Nadja Petek, ter v disciplinskem odboru Anja Kosmač, Monika Zorčič in Nejc Švajger.

V preteklem letu so kljub zmanjšanim sredstvom dobro delovali, bo pa pretežno ženska ekipa poskušala nadgraditi doseženo , predvsem najuspešnejši dogodek KKŠ Summer fest.

V bližnji prihodnosti  bodo potekale akcije Lahkih nog naokrog, s predstavitvijo možnosti za delovne počitnice v tujini. Že od novembra poteka dobrodelni projekt Božiček za en dan, kateremu so se pridružili kot eden zbirnih centrov za oddajo daril. Za prihajajoči konec tedna je  dijaška sekcija v Kompleksu pripravila fotografsko razstavo, v petek pa bodo odprli praznično sezono veselega decembra s prižigom lučk v Kompleksu. V soboto, 9. decembra, bodo s prazničnim vzdušjem nadaljevali v Grajskem parku na Ravnah, kjer bodo  soorganizatorji  občinskega projekta Predbožični park, 16. decembra pa bodo zainteresirane člane odpeljali  na predbožični izlet v Zagreb.