05.07.2017
Znani izbrani nagrajenci občine Radlje za leto 2017


V Radljah ob Dravi bo trgovsko podjetje Hofer širilo svojo poslovalnico na sedanji lokaciji na severozahodnem delu obvoznice, prav tako pa bo v njegovi bližini še drug investitor zgradil nov trgovski objekt. O tem so v prvem branju odločali radeljski svetniki s spremembo odloka o lokacijskem načrtu za omenjeno območje.  Prav tako so radeljski svetniki sprejeli Celostno prometno strategijo občine Radlje , ki predvideva predloge ukrepov akcijskega načrta za večjo mobilnost, ki ga bodo uresničevali v prihodnje. Prav tako so sprejeli še predlog akcijskega programa za neodvisno življenje invalidov v občini Radlje do leta 2022. 

Radeljski občinski svet je podal tudi pozitivno mnenje k imenovanju ravnatelja Glasbene šole Radlje, Mateju Švabu, ki je doslej opravljal funkcijo vršilca dolžnosti ravnatelja.

Radeljski svetniki so potrdili tudi prejemnike nagrade in priznanj občine Radlje za letošnje leto. Nagrado občine Radlje bo prejelo Planinsko društvo Radlje, plakete občine pa bodo dobili prostovoljec MAKS PEČONIK, aktiven občan Vuhreda LJUBO OGOREVC in župnik iz Vuhreda, profesor, doktor IVAN ROJNIK. Priznanja bodo podelili na slavnosti seji ob prazniku občine Radlje, ki bo septembra.

 

IF