21.07.2022
Na kopanje v Slovenj Gradec z brezplačnim Aqualatio busom


Ste že izkoristili brezplačno kopalno karto za otroka in brezplačnimi prevozi z Aqualatio bus-om do bazenskega kompleksa Aqualatio Slovenj Gradec?

Z brezplačno kopalno karto za otroka in brezplačnimi prevozi z Aqualatio bus-om do bazenskega kompleksa Aqualatio Slovenj Gradec, Mestna občina Slovenj Gradec varuje okolje in skrbi za racionalnejšo rabo pitne vode.

Bazenski kompleks Aqualatio, ki so ga v Slovenj Gradcu odprli ob začetku poletnih počitnic, lahko občanke in občani iz primestnih naselij mestne občine Slovenj Gradec obiščejo tudi z brezplačnim prevozom do bazenskega kompleksa.  Aqualatio busi v času od 12. julija do 25. avgusta vsak torek, sredo in četrtek kopalce pobirajo na 42. postajališčih. V tem tednu pa Mestna občina Slovenj Gradec ponuja še eno ugodnost. Vsak obiskovalec, ki bo kupil otroško karto za kopanje v bazenskem kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec, bo ob tem prejel še eno celodnevno otroško vstopnico. S ponudbo “Eno plačaš, eno dobiš« želi Mestna občina Slovenj Gradec poleg subvencionirane cene vstopnic za bazenski kompleks in drugih ugodnosti v počitniškem času, vsaj malo prispevati tudi k racionalnejši rabi pitne vode. Pozivi k varčevanju z vodo so te dni zelo na mestu. Z obiskom so doslej zelo zadovoljni, pravi Dunja Kotnik, čeprav se še nekoliko "lovijo" kdaj pa kdaj in upa, da obiskovalci to sprejemajo. Obiskali so jih tudi že hrvaški gostje, tujci iz Avstralije in Nizozemske. 

V bazenskem kompleksu Aqualatio Slovenj Gradec s postopkom ultrafiltracije zagotavljajo kakovostno prečiščeno vodo in primarno dezinfekcijo. Voda po postopku ultrafiltracije ustreza vsem zahtevam, ki jih določajo predpisi za pitno vodo in predpisi o varovanju okolja.

IF