Špela ŠAVC

Voditeljica
Facebook Twitter Linkedin
KDO SEM:

Špela Šavc, mama dveh nasmejanih fantkov, učiteljica malih nadebudnežev, lik mnogih risanih junakov, voditeljica različnih prireditev in predvsem strastna radijka… To vse mi daje polet in energijo.

KAJ MARAM IN ČESA NE:

Rada imam dobre, pogumne in srčne ljudi, med katere najprej spada moja razširjena družina. Obožujem dobro hrano, kreativne pavze, energično in glasno glasbo, morje in sonce ter nasmejano družbo. Absolutno pa mi nasmeh z obraza izbrišejo grdi ljudje, nasilje in slabe novice.

KO BOM VELIK-A BOM:

Ko bom velika, bom mama in srečna partnerka. Ups, to sem že!!! Hahaha

MOJE KUHARSKE VEŠČINE:

Z veseljem kuham za dobre ljudi. Ponosno se podpišem pod razne paste, vegi hrano in čokoladna peciva…mmm…malo začimb in tiste dobre, hrana naj ima svoj okus in manj je več…to so moje “skrivnosti”. Ps: obožujem mesne sendviče in Nutello…

NAJ ŠPORT:

Šport je zame dolgo časa bil velika neznanka. Zdaj je moj šport tekanje za in z mojima otrokoma ter vsake toliko hitra hoja s tekom ob 6.ih zjutraj…pomaga premagati in bolje opraviti celodnevni delovnik.

DOBRA IN SLABA LASTNOST:

Vedno lažje povem, da je moja slaba lastnost ta, da grizem, ko sem lačna. Pohvalim pa se lahko s tem, da v trenutku slabe volje in spodletelega načrta najdem plan B.