Dijakinja in dijaki Gostinske in turistične srednje šole Slovenj Gradec in Muta osvojili zlata priznanja in medalje
Na 71. Gostinsko-turističnem zboru Slovenije, ki je potekal v Laškem, so se dijaki in dijakinje Gostinske in turistične srednje šole Slovenj Gradec in Muta odlično izkazali. Dogodek je obeležil dolgoletno tradicijo povezovanja in promocije gostinsko-turističnih strok s poudarkom na kulinariki, strežbi in turizmu. Poleg tekmovanj so udeleženci lahko sodelovali na številnih strokovnih delavnicah in ogledih, ki so spremljali tekmovalni del dogodka. Na področju kuharstva sta zlato priznanje in srebrno medaljo prejela Nal Kovač in Luka Đenadić Zečiroski. Nal nam je zaupal meni, ki sta ga sestavila.
/Portals/0/posnetki/Novinarji posnetki/GOSTINSKI ZBOR DIJAKOV.mp3?ver=Mr8rmCm0WfIw-16QmN6EZA%3d%3d
Dijake so vodile mentorice Suzana Planšak, Hedvika Tajnik in Lidija Ajtnik. Skupna tema tekmovanja so bile začimbe in zelišča, ki so jo tekmovalci predstavili pod imenom KOROŠKA RAČJA GAVDA. Čestitke. (Foto: Gostinska in turistična srednja šola Slovenj Gradec in Muta)