11.12.2019
Papirnice Office&More in galanterije Bags&More so predale 1000 igrač in ustvarjalnih pripomočkov Slovenski karitas


Že prejšnji teden je podjetje Acron, d.o.o., predalo Slovenski karitas prvi del zbranih daril v dobrodelni akciji 'Darilo za prijatelja'. Tudi oni se ob teh praznikih odzivajo na razmere, ko veliko družin v Sloveniji še živi v pomanjkanju in nekateri starši breme praznikov težko prenašajo. Tako so z novembrsko akcijo zaključili prvi del donacije iz dobrodelne akcije Darilo za prijatelja, 1000 zbranih igrač bodo v Karitas ob prazničnem obdarovanju razdelili otrokom, ki živijo v težjih socialnih razmerah.

Dobrodelna akcija 'Darilo za prijatelja' se decembra nadaljuje, je povedala vodja marketinga podjetja Akron, Erna Imamovič in poudarila, da ima njihovo podjetje več akcvij skozi vse leto. Z njo želijo spodbuditi še druga podjetja k dobrodelnosti.

V poslovalnicah Office&More in Bags&More so pripravili nabor določenih izdelkov, ki jih priporočajo za obdarovanje otrok: igrače, ustvarjalne pripomočke in otroške nahrbtnike. Kdorkoli bo kupil katerega od omenjenih izdelkov, bodo enak izdelek podarili v dobrodelni namen. Vsak podarjeni paket, poudarjajo v Slovenski Karitas, bo narisal nasmeh na obraz otrokom.

IF