19.11.2019
V klubu Kompleks iščejo direktorja

 

V koroškem mladinskem kulturnem centru Kompleks na Ravnah iščejo novega direktorja oziroma direktorico. Dobra tri leta je to delo zelo dobro opravljala Ana Pisar Čivčič, ki pa zdaj odhaja na drugo delovno mesto v nevladnem sektorju na Ravnah.

Na razpis za direktorja je prispelo 5 prijav, od tega ena nepopolna., tako da so razgovore opravili s štirimi kandidati. Svet zavoda se še ni odločil, koga naj imenuje na čelo ravenskega mladinskega kluba, prav tako ni znano, ali se bodo odločali med prijavljenimi kandidati, ali pa bodo postopek ponovili.

Koroški mladinski center Kompleks na Čečovju, ki mu nekateri pravijo tudi najlepša klet v mestu, od pozne jeseni do zgodnjega poletja pripravlja bogat program za mlade in manj mlade obiskovalce. Preko vikenda pripravljajo koncerte glasbenih skupin, svoje prostore pa ponudijo tudi za organizacijo različnih tematskih dogodkov, ko so podjetništvu za mlade, izobraževanju in različnim predavanjem, okroglim mizam, kulturnim in podobnim vsebinam, v klubu pa že dvanajst let gostuje tudi dobro obiskan Jazz abonma Ravne.