01.08.2019
Športniki si na Ravnah podajajo kljuko

Potem ko je prejšnji teden športno društvo Karizma uspešno organiziralo enotedenski tečaj badmintona za otroke, se približuje se poletni badmintonski tabor, ki ga na Ravnah na Koroškem organizira Badmintonski klub Konex iz Ljubljane v sodelovanju s klubomn Mladost iz Lendave. Iz Ljubljane pride na Koroško 24 igralcev in dva trenerja in 12 igralcev in trener iz Lendave. Na treningih bo sodelovalo do dvanajst domačih igralcev, kar pomeni odlično pripravo pred naslednjo tekmovalno sezono. Treninge bosta vodila selektor slovenske kadetske reprezentance Rok Trampuž in Denis Pešehonov.

Zbor bo v soboto, 17. avgusta 2019 na Ravnah. Poleg dveh treningov na dan v skupni dolžini 7 ur bodo udeleženci imeli na voljo bazene, igre z žogo na prostem, aktivnosti v naravi, tek po trim stezi, pohode v naravo in podobno.

Koroški tekmovalci bodo imeli na treningih odlične sparing igralce, saj je v vrstah gostujočih klubov nekaj že uveljavljenih tekmovalcev. Med njimi bo tudi Nika Bedič , trikratna državna prvakinja.

Že ta konec tedna pa se na športnih objektih na Ravnah začenja namiznoteniški tabor. Na Ravnah so letos v športnem parku potekali že odbojkarski , nogometni, kolesarski in judo kamp, ki še vedno traja.