16.07.2019
Kdaj je čez poletje odprta Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika na Ravnah?

V Koroški osrednji knjižnici dr. Franca Sušnika so že z začetkom julija prešli na počitniški delovni čas, kar pomeni, da knjižnica ni odprta cel dan, prav tako je zaprta ob sobotah. Osrednja knjižnica na Ravnah je torej odprta ob ponedeljkih in sredah od 10 do 18. ure, ob torkih, četrtkih in petkih pa od 8. do 15. ure, isti čas velja za pionirsko knjižnico Leopolda Suhodolčana.

V Bukvarni Ajta na Ravnah imajo čez poletje odpto v torek in četrtek od 16. do 19. ure, ob sredah od 9. do 12.ure.

V knjižnici Koltje je odprto ob četrtkih od 15. do 18. ure.

V knjižnici Prevalje je poletni odpiralni čas ob ponedeljkih in sredah od 14. do 18. ure in v četrtek od 10. do 14.ure. V Mežici si je knjige mogoče izposoditi v sredo od 14. do 18. in v petek od 10. do 13. ure. V Žerjavu je knjižnica odpta samo v četrtek od 16. do 17. ure, v Črni pa v torek od 15. do 19. ure. Izposojevališče Leše bo odprto samo 9. avgusta od 15. do 16. ure, medtem ko so izposojevališča Strojnska reka, Strojna in Podpeca čez poletje zaprta.

V Koorški osrednji knjižnici so na ogled še štiri razstave , v centralnem razstavišču do konca avgusta razstava Marjana Mančka Mančkijada, v prehodu do konca julija o prvih stopinjah človeka na Luni, v Pionirski knjižnici do konca avgusta o bralni znački Petra Nosa in v stripoteki do 6. avgusta priložnostna filatelistična razstava.