05.06.2019
Avtocenter Ravne odpira nov salon v Dobji vasi


Avtocenter Ravne piše novo obdobje uspešnega delovanja z lastnikom Petrom Stočkom v Dobji vasi. Po dobrih petih letih prodaje in servisiranja avtomobilov znamke Peugeot in Citroen, se selijo v nov, lasten večji salon, s čimer začenjajo novo poslovno pot . Peter Stočko je svojevrstna podjetniška zgodba o uspehu, ki jo je začel leta 2006 od prodajalca v Avtoservisu Slovenj Gradec, preko direktorja znamke Peugeot na Ravnah Avta Celje, do osebne poslovne zgodbe z ustanovitvijo podjetja Avtocenter Ravne.

Po petih letih svoje podjetniške zgodbe, kjer je danes zaposlenih 18 ljudi, je med zaposlenimi in strankami utrdil zaupanje, vzpostavil odgovorno vez do družbene skupnosti, in dokazal, da se z voljo in osebnim pristopom da dosegati nove cilje. Da so se odločili za nove korake, je botrovalo več dejavnikov. Med glavnimi je Peter Stočko navedel, da so v bivših prostorih enostavno prerasli dejavnost, prav tako so želeli biti tudi lastniki zemljišča. S širitvijo dejavnosti pa so sledili zadovoljstvu strank, da bi te lahko vse v zvezi z avtomobili postorile na enem mestu. Tako pod novo streho salona opravljajo prodajo avtomobilov znamke Peugeot in Citroen, rezervnih delov, servisiranje, prodajo dodatne opreme, pranje vozil in kleparsko ličarske storitve.

Trenutne razmere na področju avtomobilske industrije so solidne in dokaj stabilne, ocenjuje Stočko, a uspeha brez trdega dela in prizadevnega osebnega pristopa ne bi bilo. Pomembno je tudi podporno lokalno okolje, ki ga na Ravnah Stočko ocenjuje kot podjetjem prijaznega. Njegov največji cilj je zadovoljstvo strank in da bi se ti vedno znova vračali.  Investicija v nov salon Avtocentra Ravne z vso ponudbo, povezano z avtomobili, je znašala dobra 2 milijona evrov. Družina Avtocentra Ravne, ki je doslej izstopala po dvakrat kot serviser leta prodajalec leta za Peugeot ter tudi za financerja leta, pa se bo nove pridobitve veselila skupaj z vami na odprtju, ki bo v soboto ob 10. uri.

IF