30.05.2019
Sebastjan Sovič ostaja trener slovenjgraških rokometašev

 

"Iz Rokometnega kluba Slovenj Gradec so danes sporočili novico, ki bo zagotovo razveselila vse njihove navijače in podpornike. Sebastjan Sovič namreč ostaja trener članske ekipe! 

Potem, ko so januarja z njim v klubu sklenili sodelovanje le do konca meseca maja, so se sedaj dogovorili za dolgoročno sodelovanje. Na ta način so zelo zgodaj rešili dilemo okrog tega, kdo bo v prihodnji sezoni vodil člansko ekipo, sedaj pa vsi skupaj z nestrpnostjo čakamo nove novice glede sestave igralskega kadra za prihodnjo sezono, ko bodo bojevniki za mesto miru nastopali med prvoligaši.

Glede na to, da bo trener Sebastjan Sovič, imajo zelo lepe možnosti, da v svojo sredino zvabijo tudi kakšnega mladega in obetavnega igralca iz drugih klubov, saj Sebastjan slovi kot strokovnjak za delo z mladimi. Pod njegovim vodstvom so namreč v preteklosti v Slovenj Gradcu vadili igralci kot so Jaka Malus, Rok Ovniček, Matic Suholežnik in drugi. In prav vsi našteti so ravno v Slovenj Gradcu napredovali do te mere, da so postali zanimivi tudi za člansko reprezentanco Slovenije. Koroški ljubitelji rokometa so tako lahko pred prihodnjo sezono z razlogom polni optimizma."

MN