01.10.2018
Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi tudi v Slovenj Gradcu

Družina Oliverja Dragojevića se je odločila, da se bodo pokojnemu glasbeniku poklonili na način, kot bi to želel Oliver. Kot je sporočil njegov sin, bodo skupaj z njegovi glasbenimi prijatelji organizirali turnejo, ki bo svoje mesto našla tudi v Sloveniji in sicer od oktobra do decembra, od Ljubljane pa do Slovenj Gradca.

Turneja po Sloveniji, ki so jo poimenovali Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi, bo vključevala sedem mest, med njimi tudi Slovenj Gradec, Koroški radio pa je gostitelj koncerta, ki bo v Športni dvorani Slovenj Gradec na Miklavževem odru Koroškega radia potekal v nedeljo, 2. decembra. Nastopili bodo Oliverjevi najbližji prijatelji, s katerimi je Oliver za časa svojega življenja in bogate glasbene kariere navezal pristne človeške in prijateljske odnose. To so Petar Grašo, Davor Radolfi, Tereza Kesovija, Meri Cetinić, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Klapa Bonaca, Jure Brkljača in edina skupina, ki je kar 25 let spremljala Oliverja na njegovih koncertih – skupina Dupini. 

Vstopnice bodo kmalu na voljo na Eventimovih prodajnih mestih, Korošci pa koncert že nestrpno pričakujemo. Tokrat nam za doživetje ekskluzivnega glasbenega dogodka ne bo treba v Ljubljano ali drugo večje mesto v Sloveniji, ampak bomo lahko ob omenjenih skladbah in imenih uživali doma.


 

IF