12.07.2018
Uspel drugi Summer Break Kluba koroških študentov

Minuli vikend se je na Ravnah na Koroškem odvil drugi KKŠ Summer Break. Športno-zabavni dogodek je presegel vsa pričakovanja organizatorjev.

Med udeleženci turnirjev je bilo poleg večine Korošcev moč opaziti tudi tekmovalce iz drugih koncev Slovenije, pa tudi iz Avstrije in celo Škotske. Študentje so se pomerili v odbojki v vodi, odbojki na mivki, malem nogometu, nogometu na umetni travi, tenisu, ulični košarki in kolesarskem izzivu. Vseh udeležencev so našteli 215, spodbujalo jih je okoli 600 navijačev in obiskovalcev, ki so se lahko brezplačno ohladili v letnem bazenu. Za pestro in zabavno dnevno dogajanje je poskrbel znan slovenski stand-up komik Gašper Bergant. Tisti najvztrajnejši obiskovalci so si v kampu na prizorišču postavili tudi šotore in so na bazenu uživali še dan po prireditvi.

Ko so zvečer tekmovalci prevzeli svoje nagrade, so glavni oder prevzeli Hamo & Tribute 2 Love, ki so dodobra ogreli ozračje, zatem pa so nastopile glavne zvezde večera: Big foot mama. Za konec pa so obiskovalce pozno v noč zabavali še koroški Farty Animals. Večerni del dogodka je na prizorišče privabil kar 2500 obiskovalcev.

Da so obiskovalci po zabavi varno prispeli domov, so poskrbeli člani zavoda Vozim, ki so v okviru projekta Heroji furajo v pižamah do zgodnjih jutranjih ur obiskovalcem nudili brezplačen prevoz na in iz prizorišča.