15.06.2018
Slovenjgraški bazen je že odprt

Danes ob 12. uri so v Slovenj Gradcu odprli letno kopalno sezono na kopališču. Prispevek Irene Fasvald :

 

 

 

- prispevek : SG kopalna sezona

 

 

 

IF

 

 

SG Kopalna sezona : 8,30 + 14,30

 

 

Kot je že tradicija ob odprtju letnega kopališča v Slovenj Gradcu, bodo tudi ta vikend za vse kopalce omogočili prost vstop. Kot je povedal direktor Spotur-ja Slovenj Gradec, Tilen Klugler, vodo ogrevajo in ima že 22 stopinj, ob sončnih dnevih pa bo kaj hitro dosegla primernih 25 stopinj. Vstopnina za bazen bo od ponedeljka dalje za celodnevno kopanje 2 evra za otroke in 3 evre za odrasle, so pa tudi letos šli nasproti družinam in socialno šibkejšim, ki lahko dobijo kupone za prost vstop. 

Pestra bo tudi spremljevalna ponudba, ki prinaša animacijske delavnice za otroke, brezplačno šolo odbopjke na mivki in tudi plavalne tečaje. pripravili bodo tudi zabavne glasbene nastope ob vikendih, za kar se dogovarjajo z domačimi društvi. 

Kopalna sezona na tokratnem letnem kopališču je zadnja, priprave tečejo na gradnjo novega, modernega letno zimskega kopališča v coni Merkator. Ravno letos je 80 let od začetka obratovanja slovenjgraškega bazena, zato bodo pripravili ob jubileju tudi posebno prireditev.