14.03.2018
Samo Lampret nov predsednik Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011

V torek je v prostorih Mladinskega kulturnega centra Slovenj Gradec potekal izredni volilni zbor članov Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011.

Dolgoletna prizadevanja uprave kluba so namreč v zadnjem času obrodila sadove in klub je dobil tako želenega in prepotrebnega generalnega sponzorja. To je podjetje Acron d.o.o., direktor Acrona, Samo Lampret pa je postal predsednik kluba.

Člani kluba so ga soglasno potrdili, saj jih je prepričal s svojo vizijo razvoja kluba, poleg tega pa ima, kot direktor zelo uspešnega podjetja, tudi več kot primerne vrline za vodenje rokometnega kluba.

Vsi prisotni so se strinjali, da je Klub pod vodstvom dosedanjega predsednika Iztoka Pečolerja deloval dobro. Bo pa vstop generalnega sponzorja klubu zagotovil finančno stabilnost, kar bo delo v klubu precej olajšalo in mu omogočilo, da stori korak naprej tako v organizacijskem kot tudi v tekmovalnem smislu.

Člani kluba so bili s potekom dogodkov volilnega zbora zelo zadovoljni. Prepričani so, da je pred Rokometnim klubom Slovenj Gradec 2011 zelo svetla prihodnost."

MN