23.02.2018
Številne počitniške aktivnosti s Športno zvezo v Slovenj Gradcu

Športna zveza Slovenj Gradec je tudi ob letošnjih zimskih počitnicah pripravila raznolike možnosti preživljanja počitniških aktivnosti, ki se začnejo za naše šolarje prihodnji teden. Vse dejavnosti so učenci že prejeli na letakih.

Skupne športne aktivnosti, ki se bodo od ponedeljka do četrtka med 9,30 in 12. uro dogajale v športni dvorani Slovenj Gradec so rokomet, judo, nogomet, košarka, namizni tenis, badminton, gimnastika, atletika in streljanje z zračno puško.

Počitnikarjem na območju Mestne občine Slovenj Gradec bodo omogočili tudi brezplačen prevoz za smučanje na Kopah od ponedeljka do petka, plačljiva je le smučarska vozovnica po ceni 11,90 evra, ki je po tej ceni na voljo tudi vsem občanom; obvezna pa je le prijava za nakup smučarskih kart v Turistični pisarni Slovenj Gradec.

Otroci bodo lahko brezplačen prevoz od ponedeljka do petka koristili tudi za plavanje v Topolščici, cena vstopnice za kopanje pa znaša 6,7 evra. Prijave za kopanje so obvezne na sedežu Športne zveze Slovenj Gradec.

Tudi posamezna športna društva v krajih Mestne občine so pripravila ponudbo aktivnosti na različnih športnih področjih, ki pa jih bodo izvajali vsak dan med počitnicami v popoldanskem času. Podrobneje so navedene na letaku, prav vsi pa podrobne informacije o počitniških aktivnostih lahko preberejo tudi na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec.

 

IF