02.02.2018
Tudi Koroška na sejmu Alpe Adria Natour

Na gospodarskem razstavišču v Ljubljani so v tem tednu odprli 29. sejem Natour Alpe-Adria Največji turistični sejem v Sloveniji, na katerem se predstavljajo številne destinacije, društva in turistične organizacije, je uradno odprl dr. Miro Cerar, predsednik Vlade Republike Slovenije.

Koroško po tradiciji na sejmu predstavljajo združeni turistični ponudniki iz regije. združeno s turistično ponudbo regije. V okviru Regionalne razvojne agencije za Koroško se tako na enem razstavnem prostoru predstavljajo vse tri koroške doline, med njimi tudi Javni zavod Spotur Slovenj Gradec, ki predstavlja turistične nastanitve in vse možnosti preživljanja prostega časa na tem koncu Slovenije. 

Na 29. sejmu Natour Alpe Adria se predstavlja tudi Srednješolski center Slovenj Gradec s programom gastronomija in turizem, svojo ponudbo pa predstavljajo še Turistična društva Dravograd in Mislinja ter Splavar Dravograd. Sejem bo odprt 4 dni, do 3. februarja, jutri, 1. februarja bodo na sejmu predstavljene tudi vse aktivnosti v zvezi z oživljanjem Dravske kolesarske poti.

 

KV