30.11.2017
Spar na Ravnah ponovno odpira svoja vrata;

SPAR Slovenija je na Ravnah na Koroškem s svojo trgovino prisoten že 16 let, danes pa bo po enem mesecu, kolikor je trajala prenova trgovine, modernejši supermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata.

Prenova na Ravnah je zajemala prenovo trgovine SPAR kot prenovo celotnega trgovskega centra in njegovega parkirišča. Celoten trgovski center ima novo fasado, ki jo dopolnjuje moderen lesen nadstrešek, prenovljena pa je tudi notranjost supermarketa. Skupna investicija obnove trgovine je znašala 0,8 milijona evrov.

Supermarket SPAR Ravne se razprostira na skupaj 1290 kvadratnih metrih površine, za kupce pa bo skrbelo 24 zaposlenih. Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. V ospredju trgovine bo sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave. Posebno mesto zavzema lesen kozolec, kjer so na voljo le izdelki slovenskih pridelovalcev. Na novo so urejeni tudi oddelki delikatese, svežega mesa, ribarnice, mesnih izdelkov ter oddelek kruha in peciva. Trgovina je energetsko varčna, saj je opremljena z LED-razsvetljavo.

Trgovina v novi podobi bo kupcem odprla svoja vrata danes ob 8. uri. Ob tem so pripravili bogat spremljevalni program. Obiskovalce bo ogrel glasbeni nastop Dua Fantasy. Predstavniki vrtca Ravne bodo prejeli donacijo podjetja Spar Slovenija. Otroke bo zabaval zajček Sparky, vsi zbrani pa se bodo lahko posladkali s torto velikanko.

 

KV