16.08.2017
10 tisoč obiskovalcev poletnega festivala Summer Fest v Radljah


Največji poletni festival, Summer Fest Radlje 2017 je uspel. Minuli vikend, se je glasbenega festivala ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi, udeležilo okoli 10.000 obiskovalcev, željnih sproščenega druženja ter poslušanja kvalitetne glasbe.

Obiskovalci so od petka do nedelje koristili ugodnosti, ki jih ponuja Vodni park, z edinim biološkim jezerom v Sloveniji. Ob kopanju v naravnem bazenu, je dnevni čas dodatno popestril spremljevalni program s športnimi ter družabnimi igrami. Vrhunec festivala sta predstavljala oba koncertna večera, poleg vedno zanimivih lokalnih glasbenikih, so največ pozornosti poželi Jan Plestenjak, Magnifico, Big foot mama, Nipke, Nina Pušlar in Elvis Jackson. Celoten festival pa je užival v večnih in legendarnih hitih skupine Parni Valjak.

Organizatorji, ŠTUK Maribor,  so z obiskom več kot zadovoljni. Na dogodku ni prišlo do nobenih omembe vrednih težav ali kršitev, organizacija je potekala nemoteno, in brez težav. Celoten vikend je odličen pokazatelj, da Slovenija potrebuje tovrstne dogodke, v prihodnjih letih pa bo festival poskušal nadgrajevati tako spremljevalne aktivnosti, kot tudi glasbeno ponudbo, ter s tem pritegniti še več - širšo publiko, slej kot prej tudi iz sosednjih držav.

 

IF