09.08.2017
Vodni park Radlje gosti Summer Fest 2017


Ta vikend bo znamenju poletnega glasbenega festivala Summer Fest v Radljah ob Dravi. Letos je njegov organizator ŠTUK  Maribor. Večdnevni glasbeni festival, ki se bo odvil ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi, poleg glasbenega vrhunca ponuja tudi veliko spremljevalnih aktivnosti. V treh dneh bo nastopilo več kot 20 glasbenikov in glasbenih skupin, med njimi Parni Valjak, Jan Plestenjak, Magnifico, Big foot mama, Nima Godji in Sugarstarr. Poskrbljeno bo za bogat dnevni program, obiskovalci pa imajo možnost koriščenja brezplačnega kampiranja.

Vodni park Radlje ob Dravi se ponaša z laskavim nazivom prvega in tudi edinega biološkega bazena v Sloveniji, kjer za čistočo in kakovost vode skrbijo izključno naravni organizmi. Vsi obiskovalci festivala imajo možnost koriščenja kopališča ter ostalih aktivnosti, ki jih vodni park ponuja. Program bo potekal na več odrih, glavnem in elektronskem. Petek bo glavna zvezda festivala Parni Valjak, v soboto pa Jan Plestenjak.

Organizatorji v celotnem vikendu pričakujejo več tisoč navdušencev poletnih festivalov in hkrati zagotavljajo, da bo prireditev pripravljena ter varovana na najvišjem nivoju. Tudi letos so poskrbeli za dodatne avtobusne linije, ki bodo obiskovalcem nudile odhod s festivala do večjih bližnjih mest – Ravne, Slovenj Gradec, Maribor in Velenje.

 

IF