02.08.2017
Nogometna vročica z novim drugo ligašem NK Fužinarjem se začenja v soboto


Nogometna tekmovanja bodo v avgustu doživela pravi razmah, česar se zagotovo veselijo tudi ljubitelji slovenskega nogometa, ki si bodo lahko ogledali vsaj 31 televizijskih in spletnih prenosov nogometnih tekem.

Prihajajoči konec tedna pa se začenja nova sezona 2. slovenske nogometne lige, ki bo s 16. ekipami zelo atraktivna, saj nov format tekmovanja prinaša številne zanimive dvoboje, ki jih bodo gledalci lahko premierno spremljali tudi na televiziji. Sport klub bo avgusta prenašal tri najbolj zanimive tekme kroga, medtem ko bosta dva obračuna pospremljena s spletnim prenosom na spletni strani nogometne zveze Slovenije.

To soboto svojo novo pot sezone v drugi ligi pričenjajo po več kot tridesetih letih nogometaši Fužinarja. Na Ravne prihaja ekipa Mure iz Murske Sobote, ki je v zadnjih dveh desetletjih igrala v prvi, drugi, tretji in MNZ ligi.  Pomurci tako v tej sezoni iščejo nov zagon za uvrstitev v 1. ligo. Na drugi strani pa prenovljen, prebujen Fužinar, ki bo poskušal zadržati status drugo ligaša. Naloga ni lahka, ni pa nedosegljiva, Ravenčani so se okrepili z  nekaj novimi igralci in uveljavljenim trenerjem Edinom Osmanovičem. Nogometni klub Fužinar je s Petrom Stočkom uspešno in zelo zagnano zagrizel v nove naloge in dosegel pomembne korake na poti v novo sezono, polno izzivov. Uspeli so se povezati tudi z NK Domžale. Izpolnili so tudi zahteve za igranje v 2. SNL in ob igrišču uredili še nove montažne tribune za gledalce. Že v soboto bo prvi zanimiv dvoboj z Muro, ki bo na Koroško popeljal tudi njihove navijače. Vsem navijačem Nk Fužinar so že na voljo navijaški rekviziti, poskrbeli pa so tudi za sezonske vstopnice po 50 evrov. Vstopnina na posamezno tekmo zana 6 evrov. 

 

ŽK, IF