13.07.2017
Študentje so se zabavali v bazenu in okolici

Klub koroških študentov je konec preteklega tedna na ravenskem bazenu in na igriščih športnega parka organiziral prvi KKŠ Summer brejk. Na  turnirjih v tenisu, odbojki na mivki, košarki, malem nogometu, nogometu na umetni travi in pa vodni odbojki se je pomerili 150 tekmovalcev– najbolj vztrajni so bili igralci vodne odbojke, ki so svoje tekmovanje zaključili šele ob 11. uri zvečer!

Za pestro dnevno dogajanje in animacijo so poskrbeli animatorji in DJ-ji iz Collegium Mondial Travel, za osvežitev pa je bil za obiskovalce KKŠ Summer Break-a brezplačno na voljo letni bazen. V dobrodelni akciji »Plavam za utrip«, ki sta jo v sklopu dnevnega dogajanja organizirala Koba sport in Frogica, se je zbiralo sredstva za nakup defibrilatorja, ki se bo namestil na športni objekt na OŠ Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem. Zbrali so  kar 700 evrov.

Večerno dogajanje je pričela  skupina Sex Demons, nato so kakšnih 600 obiskovalcev ogreli energični Happy Ol' McWeasel, nato pa predali štafeto  srbskim Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band. Do jutra so obiskovalce zabavali še OnePlan in Crazy for life.