20.01.2017
Vaška skupnost Sele - Vrhe praznuje


Vaška skupnost Sele-Vrhe v nedeljo praznuje svoj praznik. Čeprav v zadnjem letu niso izvedli večjih investicij, se lahko v minulem dve-letnem obdobju pohvalijo z novo asfaltno cesto na Poštarski dom in s tem, da so uredili križišče na Selah pri Anžiču. Rezultat ureditve križišča je vzpodbuden, saj tam v zadnjih dveh letih do danes ni prišlo do nobene prometne nesreče. Predsednik Vaške skupnosti Sele-Vrhe dr. Peter Pungartnik je zadovoljen z omenjeno pridobitvijo.

Svečanost ob prazniku Vaške skupnosti Sele – Vrhe bo v nedeljo ob 14. uri v selskem krajevnem domu. Nastopili bodo evropski prvak na harmoniki Anže KREVH z Ribnice na Pohorju, Glasbena skupina ZAPEV, OnePlan skupina iz okolice Dravograda, Ljudske pevke BRŠLJANKE, Folklorna skupina Kulturnega društva Prežihov Voranc Ravne, Moški pevski zbor Adoramus in domačini: otroci iz osnovne šole in vrtca ter Moški pevski zbor Ksaver Meško.

Za zasluge bodo podelili tri plakete vaške skupnosti. Dobitniki so ključar cerkve sv. Roka Marijan Hovnik, Kava bar Gašper in kolektiv Podružnične osnovne šole na Selah. V nedeljo bodo v cerkvici sv. Roka na Selah tudi slavnostno odprli prenovljene orgle in razširjeni kor.

AP